Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak még olyan lányok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan lányok akiknek a nagyobb darab fiúk tetszenek?

Figyelt kérdés
183cm/116kg igen tudom, hogy sok de jól érzem így magam, és nem fogok változtatni, szóval ezen túlléphetünk :)

2022. márc. 6. 14:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem persze, hogy van olyan lány. Én úgy látom, hogy egy nagyobb darab fiú előbb talál párt, mint egy nagyobb darab lány.

Amúgy nekem sem volt soha bajom a nagyobb darab fiúkkal, sosem a testalkat volt nálam az elsődleges szempont. Nálam a lényeg mindig az, hogy ne legyen egészségtelen. Viszont olyannal nem lennék együtt, aki folyton csak hízik és hízik, mert nem akarok olyannal lenni, aki lassan tönkreteszi magát és a végén 200 kiló lesz, aki fel sem tud kelni már az ágyból, és csak az evésben lát örömet. De ez a "nem akarok olyannal lenni, aki lassan tönkreteszi magát" bármire igaz, szóval nem csak a testsúlyra értem. :)

2022. márc. 7. 10:10
 12/16 anonim ***** válasza:
50%
Furcsa ez, hogy akik őszintén a kérdésre válaszolva azt írták, hogy ők maguk nem preferálják túlságosan a testesebb embereket, máris le lettek pontozva. Lehet sok itt az önbizalomhiányos teltebb ember, de attól még nem kéne lepontozni valakit, amiért kifejti a saját véleményét.
2022. márc. 7. 13:50
 13/16 A kérdező kommentje:

#12 Én sem értem, hiszen a kérdés szempontjából hasznos válaszok voltak, a kérdésre válaszoltak. Lehet igazad van és sok az érzékeny ember :/

#11 Jó tudni hogy léteznek még ilyen manapság ritkának mondható lányok :)

Én személy szerint a combosabb, teltek lányokat előbb megnézem az utcán, mint a vékonyakat. És igen, én sem tervezek annyira ellustulni, hogy ne bírjak csinálni semmit, szóval megértelek :D

2022. márc. 7. 16:17
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik ha egy fiú kicsit testesebb de 116 már nekem sok, és szerintem hosszú távon nem is egészséges, régen énis duci hölgy voltam de tavaly nyáron sikerült 10kg eltűntetnem és így jobban érzem magam, és tudom hogy egészségesebb.
2022. márc. 16. 00:07
 15/16 anonim ***** válasza:
Persze. A 150 cm 40kg-os lányok nagy többségének
2024. ápr. 7. 15:40
 16/16 A kérdező kommentje:
#15 Biztos? Én úgy vettem észre hogy (tisztelet a kivételnek) főleg a kétségbeesett idősebb lányoknak jön ez be
2024. ápr. 7. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!