Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan lányok akiknek a nagyobb darab fiúk tetszenek?

Szerintem persze, hogy van olyan lány. Én úgy látom, hogy egy nagyobb darab fiú előbb talál párt, mint egy nagyobb darab lány.
Amúgy nekem sem volt soha bajom a nagyobb darab fiúkkal, sosem a testalkat volt nálam az elsődleges szempont. Nálam a lényeg mindig az, hogy ne legyen egészségtelen. Viszont olyannal nem lennék együtt, aki folyton csak hízik és hízik, mert nem akarok olyannal lenni, aki lassan tönkreteszi magát és a végén 200 kiló lesz, aki fel sem tud kelni már az ágyból, és csak az evésben lát örömet. De ez a "nem akarok olyannal lenni, aki lassan tönkreteszi magát" bármire igaz, szóval nem csak a testsúlyra értem. :)

#12 Én sem értem, hiszen a kérdés szempontjából hasznos válaszok voltak, a kérdésre válaszoltak. Lehet igazad van és sok az érzékeny ember :/
#11 Jó tudni hogy léteznek még ilyen manapság ritkának mondható lányok :)
Én személy szerint a combosabb, teltek lányokat előbb megnézem az utcán, mint a vékonyakat. És igen, én sem tervezek annyira ellustulni, hogy ne bírjak csinálni semmit, szóval megértelek :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!