Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak még olyan lányok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan lányok akiknek a nagyobb darab fiúk tetszenek?

Figyelt kérdés
183cm/116kg igen tudom, hogy sok de jól érzem így magam, és nem fogok változtatni, szóval ezen túlléphetünk :)

2022. márc. 6. 14:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
46%
Persze, a nagyobb darab lányoknak.
2022. márc. 6. 15:20
 2/16 anonim ***** válasza:
54%
Ha jól érzed így magad, és egészséges önbizalmad van, akkor a testalkatod nem fogja befolyásolni a társkeresést. Olyan nincs, hogy valami senkinek se tetszene, szóval emiatt ne izgulj. Lehet nem egy vékony, sportos lány lesz a barátnőd, de valakinek biztosan tetszeni fogsz te is. Ha az ember szerelmes, akkor egy idő után lényegtelenné válnak számára a külsőségek.
2022. márc. 6. 15:33
 3/16 anonim ***** válasza:
Én 189cm/106kg
2022. márc. 6. 16:05
 4/16 A kérdező kommentje:

#1 Nekem teljesen oké, úgyis a nagyobb darab lányok jönnek be

#3 Mármint fiúként vagy lányként?

2022. márc. 6. 16:39
 5/16 anonim ***** válasza:
48%
Most miért kellett lepontozni? A kérdésre válaszoltam.
2022. márc. 6. 16:46
 6/16 anonim ***** válasza:
37%
#3 vagyok és az lemaradt bocsi, hogy fiúként!
2022. márc. 6. 16:47
 7/16 A kérdező kommentje:

#5 Nem tudom ki pontozott le, én senkire nem nyomtam rá egyik értékelést sem

#6 Oh, így értem. Meglepődtem volna ha egy nálam magasabb lány írt volna a kérdésre :D

2022. márc. 6. 16:55
 8/16 anonim ***** válasza:
34%
Nekem elsősorban nem jönnek be, viszont a barátom is 100 kg körül van 185 cmvel:D szóval, ha megszeretek valakit, akkor be tud jönni igen. Bár azért ne annyira, h az egeszsege karara menjen. Baratomnal is figyelek, h nehogy ugy elhizzon, h valami betegsege legyen miatta.
2022. márc. 6. 17:50
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem tul magas es sok
2022. márc. 6. 17:57
 10/16 A kérdező kommentje:
#8 Teljesen egészséges vagyok, nincs semmi betegségem, bár a tesi sosem volt az erősségem (pedig voltam viszonylag vékony is már). Szóval nem megy az egészségem kárára, sőt, erősek az izmaim és a csontozatom is.
2022. márc. 6. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!