Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aszexuális lányok, milyen pasival szeretnétek összejönni?
Figyelt kérdés
És milyennek írnátok le egy jó párkapcsolatot?2022. febr. 24. 18:24
1/9 anonim 

válasza:

Ugyan én nem vagyok az, de a barátnőm igen, ezért egy dolgot kijelenthetek. Olyannal jönnek csak össze, aki szintén aszex.
2/9 anonim 

válasza:

En az vagyok, olyannal aki nem kenyszerit ra dolgokra es elfogad ugy ahogy vagyok. Egy jo kapcsolatot pedig ugy kepzelnek el hogy nagyon sok időt toltunk együtt, attol meg, hogy aszexualis vagyok szeretem ha megölelnek stb.
3/9 anonim 

válasza:

Én voltam asex lánnyal, hiába nem volt szex, talán belé voltam a legszerelmesebb...igaz végig nézte amikor kivertem de nem hozta lázba.
4/9 anonim 

válasza:

Semmilyennel. Bár én aro is vagyok, meg úgy általában sem bírom sokáig magam körül az embereket.
5/9 NTBS 

válasza:

Szerintem egy másik aszexuálissal.
6/9 anonim 

válasza:

Aki nem vágyik szexre, az éretlen, vagy beteg... pszichésen, vagy hormonálisan, vagy mindkettő egyszerre. Egy jó párkapcsolat az, ahol van szex. F
7/9 anonim 

válasza:

Kedves 6os, az emberek többségére igaz, viszont az a szexuálitás létező dolog, és semmiképpen nem betegség.
8/9 anonim 

válasza:

Én csak aszexuálissal jönnék össze.
9/9 anonim 

válasza:

#6: Legfeljebb saját magadról tudsz nyilatkozni, hogy NEKED milyen a jó párkapcsolat. Hogy másnak ez mit jelent, azt nem te fogod eldönteni. Na, ez a betegség, hogy ezt nem vagy képes felfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!