Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Autisták/Aspergeresek! Nektek van/volt párkapcsolatotok? Egyáltalán szeretnétek?
Nem volt, mert a betegségemből is adódóan nem erősségem a kommunikáció. Egyszerűen nem tudok olyan stílusban cseverészni, mint más emberek. "Fura" vagyok. És ehhez még az is hozzájön, hogy nem vagyok egy szépség, finoman fogalmazva. Esélyem a párkapcsolatra kb. 0,0001%. :D De igazából jól megvagyok így is, nem különösebben hiányzik egy párkapcsolat.
15l
Nem vagyok aspergeres, de nekem például egy aspergeres fiú tetszik. Mit tetszik, megőrülök a bolond kis fejéért. :D
A srác huszonéves, volt már párkapcsolata, szerencsére most nincs, ám sajnos nem is szeretne többet :(
én 18l
Volt egy párkapcsolatom, de egyáltalán nem volt jó. Semmiről nem tudtunk beszélni, és teljesen más dolgok érdekeltek mindkettőnket, ráadásul a "törődést" is mindketten máshogy fejeztük ki, olyan módon, ami a másiknak semmit sem jelentett.
Ő neurotipikus volt, ráadásul érzelmes fajta.
Nem szeretnék "párkapcsolatot", és soha nem is szerettem volna.
Egy feleséget szeretnék, aki legalább csak félig megért, és legalább egy kicsit hasonló az érdeklődési körünk.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!