Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mikor volt az első rendes párkapcsolatotok?
15 evesen volt az elso, azota is tart.
17/F
Későinek biztos nem az, sőt lehet korai is, bár ez függ attól is mennyire vagy érett..:)
Az enyém 18 évesen volt, legalábbis amikor kezdődött pár napra voltam attól hogy 18 legyek :D
16,5 évesen volt az első barátom. a mostani párommal a 18. szülinapom előtt jöttem össze nem sokkal. azt tekintem az első komoly kapcsolatomnak.
13-14 évesen én max kézfogás,mozi és csókolózást tudok elképzelni. de persze tudom,hogy ennyi idősen is már össze-vissza kefélnek sokan. szerintem a szexualitás korai annyi idősen.
de egyszerű tini szerelemmel nincs gond, én is voltam szerelmes 13-14 évesen, randim is volt. de nem történt semmi csak kézfogás meg puszi. annyi még ok
Nem késő, későnek ilyen fiatalon dehogy az :D
Az, hogy korai-e, az attól függ, hogy mit értünk "komoly" kapcsolat alatt. Ha azt, hogy tartós, igazi valós szerelem és ilyen fiatalon semmi szex, akkor nem korai. És nem számít az se hogy kivel igazából.
Én és az unokanővérem 11 éves korunk óta (5-6 hónap a korkülönbség) vagyunk együtt és szeretjük egymást. Most 16 évesek vagyunk. Szerintem a szerelem nem korai, és igázóból késői se :)
Nekem most van. :)
A rendes kapcsolat szerintem nem korfüggő, teljesen egyéni, hogy kinek mikor... Meg az is relatív, hogy mi számít rendes kapcsolatnak.
14/l
Még nem volt,de majd el jön az ideje
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!