Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha úgy érzem soha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha úgy érzem soha nem lesz párkapcsolatom?

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok, eddig csak egy csók volt a legtöbb ami lánnyal történt, de az is egy buliban részegen. Egyszerűen nincs annyi önbizalmam, hogy magamtól kapcsolatba lépjek egy idegen lánnyal, meg amúgy sem érzem, hogy lenne esélyem bárkinél, unalmas és csendes is vagyok. Na meg mentális problémáim vannak, főleg a szociális helyzetektől félek, így randizáshoz is alkalmatlan vagyok.

Mit tegyek szerintetek? Mások ennyi idősen már több kapcsolaton is túl vannak, nekem ez meg csak egy irreális álomnak tűnik.

2022. febr. 20. 14:38
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%

18 évesen, ha komoly párkapcsolatot szeretnél akkor még bőven nincs miért aggódni. Sőt, fiúként szerintem túl korai is lenne még elköteleződni.

Ebben a korban, főleg ha egyetemre mész, még barátokat szerezni / rájuk fókuszálni érdemesebb, mert a barátaid száma innentől már nagyrészt csak csökkenni fog.

Ami a legfontosabb, hogy ne zavarjon téged, hogy nincs kapcsolatod, ne próbálj mindenáron találni egyet, mert abból az lesz, hogy nagy elszántságból életed minden részét (barátaid, hobbiaid, személyiséged...) hajlandó leszel feláldozni, csak azért hogy végre legyen valakid. Ez pedig sosem fog működni, csak a saját életed értékteleníted el.

Szóval csak éld az életed ahogy van, próbáld keresni a neked szimpatikus emberek társaságát csak mint barátok/közeli ismerősök és ha így egyre jobban megismeritek egymást akkor a lányok esetén tovább tud fejlőni egy tényleges kapcsolattá.

Ezt nagyrészt személyes tapasztalatből mondom, túl pár kapcsolaton, úgy hogy elég erősen antiszoc vagyok magam is. 19F

2022. febr. 20. 22:47
 12/13 anonim ***** válasza:
31F vagyok, eddig volt egy kisujjas "kézfogásom"...
2022. febr. 20. 23:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Teso mi sem egyszerubb, es ezt most full komolyan irom. Probalj meg mindig egy kicsit a konfort zonadon kivul lenned. Nekem is nagyon szarul ment teenagerkoromba de pl ha a szemkontaktus nehezen ment megprobaltam buszon/megalloban kitartani, vagy lany osztalytarsakkal akik nem tetszettek beszelni, es igy 1-2 ev alatt rengeteget fejlodtem:)
2022. febr. 21. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!