Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha úgy érzem soha nem lesz párkapcsolatom?
Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok, eddig csak egy csók volt a legtöbb ami lánnyal történt, de az is egy buliban részegen. Egyszerűen nincs annyi önbizalmam, hogy magamtól kapcsolatba lépjek egy idegen lánnyal, meg amúgy sem érzem, hogy lenne esélyem bárkinél, unalmas és csendes is vagyok. Na meg mentális problémáim vannak, főleg a szociális helyzetektől félek, így randizáshoz is alkalmatlan vagyok.
Mit tegyek szerintetek? Mások ennyi idősen már több kapcsolaton is túl vannak, nekem ez meg csak egy irreális álomnak tűnik.
Ugyan ez a helyzet csak nekem még egy csókom sem volt
2022. febr. 20. 15:21
2/13 anonim válasza:
Kavargatásaid biztosan lesznek, valószínűleg idővel kapcsolat is.
Egyébként meg tűzz ki más célokat az életben.
2022. febr. 20. 15:43
3/13 anonim válasza:
Küzdj ellene, fejleszd magad. Bulikban is próbálkozhatsz, hátha az ad némi önbizalmat.
2022. febr. 20. 15:59
4/13 anonim válasza:
Én nekem 19 éves koromig nem volt senkim. Nagyon szerencsétlen voltam a csajokkal, aztán jött egy aki leszopott egy házi bulin, onnantól kezdve folyamatosan volt. Igaz most megint nincs, de nem is bánom :d
Ne add fel..ezt a félelmet meg úgy győződ le ha mégis csak el ész randizgatni.
2022. febr. 20. 15:59
5/13 anonim válasza:
✔️ Én azt mondanám,hogy ne úgy lépj oda egy lányhoz hogy már párkapcsolatba kívánsz lépni vele.
✔️ És akit úgy érzel, hogy nem az eseted azt se "dobd el" egyből, barátkozz vele !
2022. febr. 20. 16:09
6/13 A kérdező kommentje:
Házibulikba járok gyakrabban, ott baráti kör miatt nem próbálkoznék inkább, szórakozóhelyen pedig mindig úgy érzem, hogy az összes fiú vonzóbb nálam, és így mindig az jár a fejemben hogy miért pont engem akarna egy lány.
2022. febr. 20. 16:30
7/13 anonim válasza:
Ismerős régen pont ez a tipik lúzer alak voltam mint te, úgy kb addig ameddig nem jött 1 lány. 1 estét volt itt kb ami egy szimpla baráti gengelésnek volt felfogható, semmi extra nem volt csak ettünk, mentünk ide-oda de én oda meg vissza voltam a csángók csak nyilván 0 tapasztalattal és még annál is kevesebb önbizalommal lépni se nem tudtam se nem mertem, pedig a vicces hogy bejöttem amúgy a lánynak és még ő próbálkozott nálam ami nekem kicsit későn esett le így lépni is késő volt már, hiába konkrétan én kaptam a lehetőséget. Aztán elment és azután elég depi lettem és akkor már meguntam annyira hogy ekkora szerencsétlenség vagyok hogy ideje lépni valamit mert valamit nagyon szarul csinálok, de mindig csak az tartott vissza hogy minek amúgy se érdemelném meg, de aztán ezt inkább átformáltam arra hogy mivan ha én lennék olyan jó hogy én legyek az a srác akit nem érdemel meg. Nagyjából így kezdtem el emberek/lányok felé nyitni, hogy kell kommunikálni, edzeni és önbizalmat szerezni amire tényleg olyan srác lettem akit már sok csaj meg se. Hosszú út nem azt mondom de megéri rajta végigmenni csak el kell kezdeni
2022. febr. 20. 17:24
8/13 anonim válasza:
Tudom nem ezt akarod hallani,de az embernek általában jó a megérzése...Ha úgy érzed nem vagy elég jó,valószínűleg tényleg úgy van.Én 46 évet éltem le úgy hogy soha egyszer sem fordult elő hogy spontán beszélgettem volna egy idegen nővel,vagy csók buliban,alkalmi kapcsolat ilyesmi...Nemcsak hogy nem tudok ismerkedni de velem sem akartak -pedig az esély megvolt,jártam discoba,fesztiválokra,meccsekre,se ronda se hülye nem vagyok-csak láthatatlan.Volt két kapcsolatom,mindkettőt a munkahelyemen ismertem meg,de már rég vége...az elmúlt 8 évben annyit beszélgettem nőkkel hogy pénztárnál kérem meg köszönöm-és igen nagy az esély hogy ez már így is marad.
2022. febr. 20. 18:12
9/13 anonim válasza:
Semmit. Legyél büszke incel, gyűlöld a nőket, az úgyis nagyon trendyyyy.
2022. febr. 20. 18:39
10/13 anonim válasza:
Próbálj ki valami újat, az felfog dobni minél több közösségben vagy annál nagyobb az esély rá( nemcsak bulikra gondoltam), hogy valakivel összejöjj
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!