Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác akivel már régóta beszélünk messengeren, tavaszi szünetben fogunk talizni, tényleg normális srác. Egész alakos képet kért tőlem? Több lent.
Van egy olyan képem csak egyetlen egy ahol bikiniben pózolok a tükör előtt az arcom telóval ki van takarva. Az a kép jó lenne, de észrevettem nagyon de nagyon furán tartom a lábamat meg a derekam is hülyén néz ki rajta de az még a legjobb képem. Nem vagyok egy nagy fotózkodos. Mára kérte a képet.
Elküldjem neki?
Látod... Most félig-meddig pofára estél.
Tanulj a hibádból és máskor ilyesmi nem fordulhat elő. És ezt nem rossz szándékból mondom, csupán az ember a saját hibáiból tanul.
23: én megmondtam.....
Lehet az ember lilaködös szerelemben, de az eszét nem kéne elveszteni akkor sem...
Kérd meg anyukádat, hogy fotózzon le téged. Normális ruhában. De ha ennyire számít neki, és nem hajlandó bevállalni kép nélkül, az egy árulkodó jel.
Ha nem is tetszenétek egymásnak, egy találkozót akkor is megérdemeltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!