Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van egy srác akivel már...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác akivel már régóta beszélünk messengeren, tavaszi szünetben fogunk talizni, tényleg normális srác. Egész alakos képet kért tőlem? Több lent.

Figyelt kérdés

Van egy olyan képem csak egyetlen egy ahol bikiniben pózolok a tükör előtt az arcom telóval ki van takarva. Az a kép jó lenne, de észrevettem nagyon de nagyon furán tartom a lábamat meg a derekam is hülyén néz ki rajta de az még a legjobb képem. Nem vagyok egy nagy fotózkodos. Mára kérte a képet.

Elküldjem neki?

2022. febr. 11. 06:55
1 2 3
 21/27 October15 ***** válasza:
100%
Örülök hogy bármiféle értelme van ennek az oldalnak... :D Amikor önigazolás kell a hülyeségre arra nincsenek ott a barátok/barátnők? Ehhez minek kellünk mi? XD
2022. febr. 11. 20:00
 22/27 szg74 válasza:
Ha már ilyen magánéleti részleteket megosztottál velünk, én kíváncsi vagyok vagy lennék a további fejleményekre. Lesz-e tali?
2022. febr. 12. 05:38
 23/27 A kérdező kommentje:
Most van egy kis baj, mert a volt csaja akivel még nem is zárták le rendesen a kapcsolatukat mert hiába szakít a srác a volt barátnője most el kezdett írogatni nekem.... szar ügy ez. Nyáron is ez volt.
2022. febr. 12. 06:58
 24/27 anonim ***** válasza:

Látod... Most félig-meddig pofára estél.

Tanulj a hibádból és máskor ilyesmi nem fordulhat elő. És ezt nem rossz szándékból mondom, csupán az ember a saját hibáiból tanul.

2022. febr. 12. 11:09
 25/27 anonim ***** válasza:

23: én megmondtam.....

Lehet az ember lilaködös szerelemben, de az eszét nem kéne elveszteni akkor sem...

2022. febr. 12. 11:46
 26/27 anonim ***** válasza:

Kérd meg anyukádat, hogy fotózzon le téged. Normális ruhában. De ha ennyire számít neki, és nem hajlandó bevállalni kép nélkül, az egy árulkodó jel.

Ha nem is tetszenétek egymásnak, egy találkozót akkor is megérdemeltek.

2022. febr. 15. 18:59
 27/27 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha küldesz, télikabátos-síöltözékes fotót küldjél, ezzel jelezve, hogy elég nagy ostobaság volt egész alakos képet kérni (annak, valljuk be, semmi más oka nincs, mint eldönteni, hogy lesz, e gusztusa kefélni veled, vagy nem, amiért, ha nő lennék, harcos feminista, igen leordítanám a fejét, mert ez a nő árucikknek tekintése, és csodálkozom, hogy ez téged nem zavar), így megvalósul a népmesei küldtél képet meg nem is. :)
2022. febr. 15. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!