Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van egy srác akivel már...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác akivel már régóta beszélünk messengeren, tavaszi szünetben fogunk talizni, tényleg normális srác. Egész alakos képet kért tőlem? Több lent.

Figyelt kérdés

Van egy olyan képem csak egyetlen egy ahol bikiniben pózolok a tükör előtt az arcom telóval ki van takarva. Az a kép jó lenne, de észrevettem nagyon de nagyon furán tartom a lábamat meg a derekam is hülyén néz ki rajta de az még a legjobb képem. Nem vagyok egy nagy fotózkodos. Mára kérte a képet.

Elküldjem neki?

2022. febr. 11. 06:55
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
51%
Én nem küldeném el neki, de az ok sokkal komplikáltabb annál, mint hogy miket tartod magad a képen. Mit tennél, ha a kép után felszívódna? Mit tennél, ha felhasználná? Szerintem nem éri meg kockáztatni...
2022. febr. 11. 11:59
 12/27 anonim ***** válasza:
76%

Egyetértek a #11-essel.

Sohasem lehet tudni manapság, hogy ki hogyan élhet vissza egy fényképpel...

2022. febr. 11. 12:01
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Ruhás képet küldj nyugodtan, arcot kitakarva akár.

Viszont a bikinis kép már nagyon durva lenne (nekem).

2022. febr. 11. 13:10
 14/27 A kérdező kommentje:
Elküldtem a képet.
2022. febr. 11. 13:58
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

14: Akkor miért tetted ki a kérdést...?

Nem értetted meg az aggodalmakat?

2022. febr. 11. 14:25
 16/27 A kérdező kommentje:
De megértettem de bízom a srácban.
2022. febr. 11. 15:17
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát drukkolok neked, hogy ne egy felnőtt oldalon jöjjön szembe veled a saját fényképed.....
2022. febr. 11. 15:25
 18/27 anonim ***** válasza:

#16 Sokan a saját kárukon tanulnak...

Egy hét múlva: "Visszaéltek egy fényképemmel, mit tegyek?"

Azért remélem nem így lesz.

2022. febr. 11. 16:29
 19/27 anonim ***** válasza:

18: hát igen, én is erre próbáltam figyelmeztetni...

Voltam én is tizenéves, és szerelmes is... Persze akkoriban még nem volt netes világ...

Manapság sajnos nem hajlandóak tudomásul venni a tinik, hogy milyen veszélyek leselkednek rájuk. Pedig tele van a sajtó ilyen hírekkel...

2022. febr. 11. 16:33
 20/27 October15 ***** válasza:
9.: Tini párkapcsolatok kategória, valljuk be egy jobban sikerült télikabátos képre is... :D Nem igazán ez a probléma.
2022. febr. 11. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!