Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác akivel már régóta beszélünk messengeren, tavaszi szünetben fogunk talizni, tényleg normális srác. Egész alakos képet kért tőlem? Több lent.
Van egy olyan képem csak egyetlen egy ahol bikiniben pózolok a tükör előtt az arcom telóval ki van takarva. Az a kép jó lenne, de észrevettem nagyon de nagyon furán tartom a lábamat meg a derekam is hülyén néz ki rajta de az még a legjobb képem. Nem vagyok egy nagy fotózkodos. Mára kérte a képet.
Elküldjem neki?
Egyetértek a #11-essel.
Sohasem lehet tudni manapság, hogy ki hogyan élhet vissza egy fényképpel...
Ruhás képet küldj nyugodtan, arcot kitakarva akár.
Viszont a bikinis kép már nagyon durva lenne (nekem).
14: Akkor miért tetted ki a kérdést...?
Nem értetted meg az aggodalmakat?
#16 Sokan a saját kárukon tanulnak...
Egy hét múlva: "Visszaéltek egy fényképemmel, mit tegyek?"
Azért remélem nem így lesz.
18: hát igen, én is erre próbáltam figyelmeztetni...
Voltam én is tizenéves, és szerelmes is... Persze akkoriban még nem volt netes világ...
Manapság sajnos nem hajlandóak tudomásul venni a tinik, hogy milyen veszélyek leselkednek rájuk. Pedig tele van a sajtó ilyen hírekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!