Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Adott egy lány aki tetszik,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adott egy lány aki tetszik, de úgy érzem hogy "fölöttem" van, változtathatok ezen? 16f

Figyelt kérdés

Nagyon bejön a lány szeretném megismerni, de most nem valami előnyös a kinézetem. Van rajtam egy kis felesleg, és ruhákban sem érzem úgy hogy megtaláltam volna a stílusom, hajban szintén.

Az elmúlt hetekben fogytam pár kilót, szeretnék elkezdeni komolyabban edzeni és MAGAM miatt jobban kinézni. Ha sikerül elképzelhető hogy úgy fogom érezni hogy nincs ez a külömbség?

2022. febr. 9. 23:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudod egyenrangú félként kezelni, akkor (egyelőre) nem érdemes próbálkoznod, mert ömbizalomhiányos vagy. Utána viszont lehet bármi.:)
2022. febr. 9. 23:48
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Segíthet, de elég sok összetevője van ennek, nem biztos hogy elég a megoldáshoz. Mindenkinél megvan mik okozzák, neked is erre rá kell jönnöd.

Ha úgy érzed csak a külső, akkor elég lehet.

2022. febr. 9. 23:52
 3/11 A kérdező kommentje:
Egyenlőre nem is terveztem, ezen gondolkodom hogy sikerülhet-e ennyire "megerősödnöm", a szociális képsségeim is lehetnének jobbak, de már azon dolgozok egy ideje, és úgy gondolom hogy szépen fejlődök, és lehet hogy csak időre van szükségem. Tanulmányi eredményeim alapján és korábbi sport, mostani hobbim alapján nincs miért szégyenkeznem. Ezek alapján szerintem a kinézetem gáol abban hogy magabiztos legyek.
2022. febr. 9. 23:55
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A kinézetünket az adottságaink is befolyásolják, ezek miatt nem érdemes szégyenkezni. Ami igazán számít, hogy mit kezdünk ezekkel, és ha jól értem, te jó úton jársz. Az értelmes nők az ilyesmit értékelik is, úgyhogy hajrá! :)
2022. febr. 10. 07:20
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Jól gondolkozol. Fő az, hogy magaddal légy megelégedve, mert ekkor magabiztosabb, határozottabb, nyíltabb vagy.
2022. febr. 10. 10:41
 6/11 anonim válasza:
100%

Nekem rengeteget segített az önbizalmamon, hogy fogytam, izmosodtam és általánosságban jobban nézek ki. Régen rá se mertem nézni a fiúkra, most meg már párkapcsolatom is volt, szoktam randizni járni. Figyelj az edzésre és a kajára, találd meg a saját stílusod.

22l

2022. febr. 10. 13:38
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkibek ezt plusz motivációt, egyre jobban úgy érzem hogy jól csinálom azt amit csinálok, bár a stílus ruhák még mindig kérdés bennem. Ment a zöld kéz mindenkinek.
2022. febr. 10. 23:58
 8/11 NTBS ***** válasza:
65%
Szerintem az önbizalmadat erősítsd meg. Az edzés ebben is sokat fog segíteni, de ne feledd el, hogy attól, mert te nem vagy magaddal 100 %-ig elégedett, még téged láthatnak vonzónak a lányok. Akár ez a konkrét lány is. Ha sikerült megerősödnöd, akkor pedig cselekvésre fel.
2022. febr. 15. 10:35
 9/11 anonim ***** válasza:

Ott rontod el, hogy nem számít a kinézet. A pénz sem ilyen fiatalon. (mert mégis honnan a francból lenne 16 évesen ha nem a szülőktől?)

Mivel a te fejedben értékesebb ez a lány nálad, ezért így sosem fogod megkapni őt.

Ne rá koncentrálj, keress más lányokat is akik tetszenek neked.

Inkább arra koncentrálj, hogy legyél nagyon sikeres abban, amit csinálsz.

Abból tudsz önbizalmat meríteni, meg lesz tőle magasabb szociális értéked is, ami a te fejedet is be kalibrálja a megfelelő értékedre.

Ha utóbbi nem történik meg magától, érdemes felkeresned szakembert segítségért.

2022. febr. 15. 18:53
 10/11 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom hogy szociálisan van felettem, és abban amit csinálok nagyon sikeresnek tartom magam.
2022. febr. 16. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!