Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adott egy lány aki tetszik, de úgy érzem hogy "fölöttem" van, változtathatok ezen? 16f
Nagyon bejön a lány szeretném megismerni, de most nem valami előnyös a kinézetem. Van rajtam egy kis felesleg, és ruhákban sem érzem úgy hogy megtaláltam volna a stílusom, hajban szintén.
Az elmúlt hetekben fogytam pár kilót, szeretnék elkezdeni komolyabban edzeni és MAGAM miatt jobban kinézni. Ha sikerül elképzelhető hogy úgy fogom érezni hogy nincs ez a külömbség?
Segíthet, de elég sok összetevője van ennek, nem biztos hogy elég a megoldáshoz. Mindenkinél megvan mik okozzák, neked is erre rá kell jönnöd.
Ha úgy érzed csak a külső, akkor elég lehet.
Nekem rengeteget segített az önbizalmamon, hogy fogytam, izmosodtam és általánosságban jobban nézek ki. Régen rá se mertem nézni a fiúkra, most meg már párkapcsolatom is volt, szoktam randizni járni. Figyelj az edzésre és a kajára, találd meg a saját stílusod.
22l
Ott rontod el, hogy nem számít a kinézet. A pénz sem ilyen fiatalon. (mert mégis honnan a francból lenne 16 évesen ha nem a szülőktől?)
Mivel a te fejedben értékesebb ez a lány nálad, ezért így sosem fogod megkapni őt.
Ne rá koncentrálj, keress más lányokat is akik tetszenek neked.
Inkább arra koncentrálj, hogy legyél nagyon sikeres abban, amit csinálsz.
Abból tudsz önbizalmat meríteni, meg lesz tőle magasabb szociális értéked is, ami a te fejedet is be kalibrálja a megfelelő értékedre.
Ha utóbbi nem történik meg magától, érdemes felkeresned szakembert segítségért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!