Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tetszik egy lány a koliba...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány a koliba hogyan tudnám megszólítani?

Figyelt kérdés
Sziasztok most kezdtem a 9.-et és kolis is vagyok és hát a koliba meg tetszett nekem egy lány de nemtudom hogy hogyan tudnék esetleg beszélgetni vele. Mert nem cigizik es ez altal nem is jon le es igazabol csak reggelente szoktam latni a buszmegalloba amikor megy suliba de akkor mindig a baratnoivel van. Valaki valami tipp?

2021. nov. 22. 23:23
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Egy suliba jártok?
2021. nov. 22. 23:45
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
"Sukár a tasak asszony, fugáznám a fingódat!"
2021. nov. 23. 08:26
 3/7 anonim ***** válasza:
51%

A cigizés az megy, de fingod sincs, hogy kell beszélgetést kezdeményezni...

Inkább hagyd abba a cigit, és máris oda tudsz menni hozzá, hogy Szia, Peti vagyok, láttam hogy te se dohányzol és ezért én is abbahagytam, hogy amikor megcsókolsz ne olyan legyen mintha a hamutartóba nyalnál bele.

2021. nov. 23. 09:48
 4/7 anonim ***** válasza:
32%
Odamész belemarkolsz a púzójába egy penetránsat, mélyen belenézel a szemébe, kacsintasz egyet és bementek a legközelebbi mosdóba...a többit szerinted tudni fogod tesa.
2021. nov. 23. 19:36
 5/7 anonim ***** válasza:
24%
Odamész, s így szólsz: "te vagy lelkem kuglófjának utolsó szem mazsolája"
2021. nov. 23. 20:02
 6/7 anonim ***** válasza:
75%

Ha akarod a csajt a cigizést k..a gyorsan tedd le.

Csajok döntő részénél kizáró ok a dohányzás, amúgy is csak bűzlesz tőle és kirohasztod a tüdődet már így fiatalon.

Nem menő, sokkal inkább k..a gáz!

2021. nov. 24. 15:50
 7/7 anonim válasza:
Fugáznám a fosódat!
2021. nov. 24. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!