Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha utcán odamegyek egy lányhoz, aki tetszik és komolyabb ismerettséget szeretnék vele, akkor mit mondjak neki? Mivel/milyen témával kezdjem a beszélgetést? (17/F)
Tehát van a lány aki sétálgat az utcán, én arra járok és megtetszik, akkor mivel menjek oda hozzá vagy milyen témával kezdjem az egészet h egyrészről ne küldjön el mindenhova, és h azért neki is legyen kedve a beszédhez, ismerkedéshez? Csak mert már nem egyszer fordult elő, de nem mentem oda, mert nem tudtam mit mondjak.
Lehet fura kérdés, de nem vagyok otthon az ilyesmiben és számomra a legnehezebbek azok a kezdetek szoktak lenni...
-Szia, bocsi de nem zavarlak?
Ha azt mondja nem, akkor folytasd..
-Csak gondoltam idejövök hozzád beszélgetni, mert nagyon szimpatikusnak tűntél. (Kedvesen mosolyogva)
Aztán innentől már folytatódhat is a beszélgetés :)
Hmmm, bármennyire is alap kezdet, erre nem is gondoltam :D köszi
Viszoont hogyan tovább? Jó értem, nyílván beszélgetés, de ha semmi nem köt minket egymáshoz, nincs közös múltunk, akkor miről?
-Szia.
-Szia.
-Szegítenél rendezni a pityókáimat?
-Nem!!!!
-Szereted a kecsapot?
-Taka.
-Szeretnék veled találkozni. Veszek neked egy felcsatolhatósat.
-á, te perverz!!!!! Segítségg
Remélem tudtam neked segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!