Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akinek tetszel vagy tetszik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek tetszel vagy tetszik Neked, az baj lenne, hogy idősebb Nálad és Te fiatalabb vagy Nála?

Figyelt kérdés
A kérdésem okát nem írom ki most ide!! Aki szeretné írhat privátba és megmondom, hogy miért írtam ezt a kérdést!

2022. jan. 6. 17:36
A kérdező szavazást indított:
Baj
Nem baj
26 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Attól függ. Ha 10 évvel az zavar. Ha 2vel akkor nem
2022. jan. 6. 19:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Lány vagy, vagy fiú?

Tini kirban még számít a nagyobb korkülönbség.

2022. jan. 6. 20:55
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Nekem írhatod
2022. jan. 7. 09:58
 4/6 anonim ***** válasza:
36%

én 18 leszek, pasim 29, és nagyon jól megvagyunk.

De ez elég egyedi szerintem, minden eset más, gondolom.

2022. jan. 7. 11:39
 5/6 anonim ***** válasza:
70%

Nálam két évvel fiatalabb a fiú aki tetszik

17/L

2022. jan. 7. 14:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Attól függ. Először 14 évesen egy 15 éves lányba soknak tűnt. Majd 19 évesen szerelmes voltam 24 éves lányba. Soknak tűnt. Majd 28 évesen egy 44 éves nőbe. Ez is soknak tűnt. Most 46 évesen egy 46 éves nőbe soknak tűnik. 😂
2022. jan. 12. 04:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!