Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, volt már veletek olyan,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, volt már veletek olyan, hogy azt hittétek tetszetek egy lánynak, aztán kiderült, hogy van barátja?

Figyelt kérdés

Miből gondoltátok, hogy tetszetek neki?

Hogy derült ki, hogy van párja?

Hogy éltétek meg ezt az egészet?

Előre is köszi, ha megosztjátok velem a tapasztalataitokat!

2021. okt. 26. 00:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem zárja ki a kettő egymást. Tetszhetsz neki, lehetsz számára szimpatikus úgy, hogy van barátja. Az viszont már kizárt, hogy szerelmes is legyen beléd vagy vonzalmat és érzelmeket is tápláljon irántad, ha a párkapcsolatában minden rendben van.

Velem olyan volt, hogy azt hittem, hogy tetszem neki, aztán kiderült, hogy tök semleges vagyok számára vagy akár kifejezetten unszimpatikus voltam neki, esetleg éppenséggel más a kiszemeltje (legalábbis ezt mondta, lehet, hogy csak kedves akart lenni és nem akart olyan durván elzavarni :-D).

Legutóbbinál úgy derült ki, hogy leírta (interneten ismerkedtem meg vele és eléggé messze is laktunk egymástól).

Én akkor szomorú voltam, mint szerintem minden olyan ember, aki szerelmes szeretne lenni. Neki ahogy kivettem eléggé kínos volt (meg is értem).

2021. okt. 26. 00:34
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Van, nem is volt alaptalan, hogy bejövök neki, azóta dobta a pasiját.
2021. okt. 26. 01:28
 3/7 anonim válasza:
100%

Volt már ilyen!

Kihevertem:)

2021. okt. 26. 09:01
 4/7 anonim ***** válasza:
62%

Soha.

Nem foglalkozom a szerelemmel.

18/f

2021. okt. 26. 11:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Volt. Én tetszettem a lánynak, viszont messze laktam tőle, ezért olyannal jött össze, aki közelebb volt hozzá. Minden dolog érdekelte, ami engem is, folyton zavarban volt, sokszor megölelt, szóval elég egyértelműen tetszettem neki, később pedig be is vallotta. Azt mondta, hogy majd együtt lehetünk, ha Pestre jön egyetemre, úgyhogy egy nagy várakozásként élem meg.:)
2021. okt. 26. 12:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Volt, hogy dobálta a jeleket a csaj, és tökre fel akart szedni. Aztán mikor rákerestem a Facebookon, kiderült, hogy van pasija. Egyáltalán nem értettem, minek illegeti magát a pasija kárára.
2021. okt. 29. 19:28
 7/7 anonim válasza:
Igen volt ilyen szerintem csak szorakozott rajta hogy en meg tényleg oda voltam érte
2021. okt. 29. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!