Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, volt már veletek olyan, hogy azt hittétek tetszetek egy lánynak, aztán kiderült, hogy van barátja?
Miből gondoltátok, hogy tetszetek neki?
Hogy derült ki, hogy van párja?
Hogy éltétek meg ezt az egészet?
Előre is köszi, ha megosztjátok velem a tapasztalataitokat!
Nem zárja ki a kettő egymást. Tetszhetsz neki, lehetsz számára szimpatikus úgy, hogy van barátja. Az viszont már kizárt, hogy szerelmes is legyen beléd vagy vonzalmat és érzelmeket is tápláljon irántad, ha a párkapcsolatában minden rendben van.
Velem olyan volt, hogy azt hittem, hogy tetszem neki, aztán kiderült, hogy tök semleges vagyok számára vagy akár kifejezetten unszimpatikus voltam neki, esetleg éppenséggel más a kiszemeltje (legalábbis ezt mondta, lehet, hogy csak kedves akart lenni és nem akart olyan durván elzavarni :-D).
Legutóbbinál úgy derült ki, hogy leírta (interneten ismerkedtem meg vele és eléggé messze is laktunk egymástól).
Én akkor szomorú voltam, mint szerintem minden olyan ember, aki szerelmes szeretne lenni. Neki ahogy kivettem eléggé kínos volt (meg is értem).
Soha.
Nem foglalkozom a szerelemmel.
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!