Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mackós alakkal tetszetek bárkinek is?
Nem tudom, hogy ez számít-e, de én egy fiúban nem azt nézem, hogy hogyan néz ki, hanem a személyiségét. Ha kedves, okos, vicces, udvarias, tisztelettudó és tud szeretni, akkor attól ígyis úgyis eltudok olvadni! ^^
Jó, a barátom az helyes és sportos, de nekem nem az alkata, hanem a személyisége tetszett meg benne. Vagyis, ha nem lenne barátom, akkor simán összejönnék egy mackó alkatú fiúval, ha ez a 6 tulajdonság megvan benne! :) Remélem ez adott egy kis löketet! ^^
14/L
Husibogyóm.
Lehet bármilyen a személyisége ha nincs meg a vonzódás.;)
L
Figyelj, én 120kg voltam, 15 évesen. Egy év alatt fogytam 30-at, most vagyok 90. Egy olyan 80-85-re akarok lemenni max, mert egyébként izmos vagyok mellé. Drukkolok neked! Ha nekem is sikerült, neked is fog.
16F
Persze. Aki hosszabb távra tervez, és akinek a belső számít, annak mindenképp:) és am külsőre nekem spec bejönnek a macisabb fiúk is, tehát mindenképp van remény, ne csüggedj:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!