Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan szólítanátok le egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítanátok le egy lányt amikor leszállt a buszról? Pl "bocsi vagy elnézést"... Vagy neharagudj

Figyelt kérdés

2022. jan. 19. 12:54
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
100%
És az off vajon milyen nyelven van. Én is hátrahőköltem egy pillanatra az inceltől meg a low-value-től (tól?), vagy hogy kell ejteni. Nem tudom. De a fiataloknak ez már beépült, mint nekünk az e-mail. Meg az off. Korfüggő. De különben szívemből szóltál. 🙂
2022. jan. 22. 07:13
 22/33 kriszpo ***** válasza:
73%

Az Off az az angol kifejezés amit már nagyanyáink is ismertek a Casio számológépükön, de az incel meg a low value az más tészta. Az Off helyett a "témán kívül" túl hosszú nekik és nem is biztos, hpgy értik.

Nem az a baj, hogy beépül valami (rengeteg angol, német, francia eredetű szót használunk ma is) hanem az, ha kontrolálatlanul sok olyan szót használnak, amit nem is ismernek vagy éppen gagyi kifejezés, mert a buta "amerikai" csak így tudja kifejezni magát, ilyen trendi (divatos) módon. De ezen mi "öregek" nem tudunk változtatni, maximum javasolhatunk helyette mást. Az e-mail minden korosztály számára elfogadott "elektronikus levél" vagy "e-levél" szintén más tészta.

2022. jan. 22. 10:13
 23/33 tomy88trance válasza:
47%
Egyszer volt egy olyan szitum, hogy a összemosolyogtunk egy lánnyal, igaz elötte már többször láttam az adott vonaton, aztán mikor elkezdtem volna vele szóba elegyedni meg neki állt feljebb. Még jó hogy nem hívta rám a tek-et :D Amúgy igen, szemkontaktus meg mosoly az első, már így jelzed neki hogy tetszik neked, aztán ha olyan a reakció akkor oda mehetsz de ez se garancia mint láthatod, nem tudhatod mikor fogsz ki valami kettyóst vagy lehet nem az csak szimplán rossz napja van. Egy biztos, sietni nem szabad, de persze a végtelenségig húzni sem.Igen a bók is fontos meg a dícséret, de nagyon sok minden múlik a szituáción is, téma mindenképp kell mert a néma csend a legrosszabb, de az időjárás nem a legjobb téma, azt is mondhatnám, hogy hallgatni is jobb. Egy biztos ne bunkózz, lehet valakinek bejön , sajnos sokaknak, de az őket minősíti. Valószínű ő maga is az, ezáltal tiszteletlen is, azt meg gondolom nem akarod hogy ne tiszteljenek.
2022. jan. 25. 05:39
 24/33 anonim válasza:
47%
Már bőven nyugdíjas vagyok. Az én csajozom koromban még nem volt ADS és a csajok nem borotválták a hónaljukat és a szemérem dombjukat. Rengeteg csajjal ismerkedtem járműveken és megállókban. Kb. a fele csak rövid távú volt és sok volt az egy éjszakás is. Mindig szemkontatussal kezdtem, fel- vagy lesegítettem őket a járműre vagy járműről. A beszélgetést köszönéssel kezdtem, majd bemutatkoztam és megkérdeztem beszélgethetünk és elkisérhetem-e őket egy darabig. Ha megláttam egy virágárust vettem virágot. Szinte mindig összejött, ha nem azonnal, akkor másnapra étterembe invitáltam őket. Utána taxi. A jelenlegi páromat, akivel 11 éve vagyok együtt és 12 évvel fiatalabb nálam a repülőtéren ismertem meg. Segítettem a csomagját vinni és együtt utaztunk Pekingbe. Hát valahogy így kell csajozni.
2022. jan. 25. 20:24
 25/33 kriszpo ***** válasza:
47%

24-es: Azt azért külön kell választani, hogy hogyan csajozik egy tizenéves kamasz, egy fiatal, egy középkorú és egy idősebb ember.

Itt a tini párkapcsolat kategóriában a fiúk is és a lányok is máshogy ismerkednek mint mi annak idején. Sokat változott a világ. Úgy sejtem, hogy manapság a tizenéves kislányok nagy része nem esik hasra ha valaki bemutatkozással, kifinomult beszéddel, virággal próbálkozik. Biztos vannak kivételek, de nem ez a jellemző. 41 elmúltam, de nem szeretnék ma tini lenni, valahogy nem tudok azonosulni a mai trendekkel, sem a többi tinivel, de ez így van jól. De azt sem gondolnám, hogy a 30-40+ korosztályban bejönne sok nőnek a "hazakísérlek" módszer. Bár itt is lehetnek azért jócskán kivételek. Szóval nem jelenthetjük ki egyértelműen, hogy: "Hát valahogy így kell csajozni."

2022. jan. 26. 10:43
 26/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak akik biztatak ebben a kérdésben engem, de megkaptam a csodás válaszát hogy "nem"...
2022. jan. 26. 18:14
 27/33 anonim válasza:
52%
Azzal sincs ám semmi baj, hiszen Neked sem minden lány "igen". Eleve oda sem mész 1000 másik lányhoz.... nekik épp Te mondasz nemet. Lesz, aki igent mond, de csak kérdésre lehet válaszolni, a semmire nem. Szóval próbálkozni kell....hajrá.
2022. jan. 27. 08:11
 28/33 anonim ***** válasza:
0%
Jó a csöcsöd köll kóla?
2022. jan. 28. 17:12
 29/33 tomy88trance válasza:
Sajnos a "nem" benne van. Jobban talán mint az igen. Eleve vesztes helyzetből indulunk mivel kevesebben vagyunk, tehát van akinek nem jut ez van. Persze azért ez nem ilyen egyszerű, sokan élnek boldogtalan kapcsolatban, szóval lehet hogy "foglalt" de az nem jelenti azt hogy boldog is. Meg akkor nem is beszéltem azokról akiknek több is van.
2022. ápr. 11. 07:34
 30/33 anonim ***** válasza:
Nők az ilyentől szó szerint rosszul vannak.
2022. máj. 7. 14:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!