Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan szólítanátok le egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítanátok le egy lányt amikor leszállt a buszról? Pl "bocsi vagy elnézést"... Vagy neharagudj

Figyelt kérdés

2022. jan. 19. 12:54
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
73%

8

Aterzem a dolgot, hasonlo cipoben vagyok.

En elhiszem neked hogy huseges tipus vagy meg ilyenek. Felre ne erts, nem vagyok no, ferfi vagyok es nem is meleg.

Csak sokszor latom hogy egyes ferfitarsaink mennyire eroszakosak, sokan abuuzaljak a parjukat, megfenyegetik kidobassal amikor ott van 2 gyerek es ezert turniuk kell az ilyeneket.

Sajnos ezek az emberek miatt felnek ennyire, nem miattad nem a normalisak miatt. Nem tudjak kivel beszelnek az utcan.

Rengeteg noi zaklatast meg ellenuk iranyulo eroszakot lehet hallani a hirekben is.

Szoval a fele ezeken a ferfitarsainkon mulik/mulna.

A masik fele viszont valoban egy kicsit a mai vilagban luxus a nok szamara hogy ugy valogatnak hogy abba hiba nincs. Ez sajnos biologiai okokbol is kivitelezheto szamukra, mert tobb a ferfi mint a no. Raadasul a ferfiaknak "jobban csorog a nyala" a nokert mint forditva. Lasd tinder.

Szoval en azt mondom hogy teljesen ertheto hogy miert ijednek meg ha random csavo random helyen leszolitja oket, meg elkezd mosolyogni rajuk. Ez igy valoban ijeszto meg nekem is - ha egy csaj mosolyogna ram es raadasul be sem jon nekem kulsore.

Ezzel nem lehet mit kezdeni, max remenykedni. De en oszinten mar reg feladtam a csajozast. Teljesen fake, kiszamithatatlansag hogy mikor hagynak ott, meg a megfeleles ugye, mert ha valami okbol (lasd COVID) elvesztem az allasom huzamosabb idore sok csaj nem fog mellettem maradni.

Az egesz egy nagy mizeria es nyug, egyedul valoban vannak nehez pillanatok, de kapcsolatban is. Viszont kisebb a riziko.

2022. jan. 19. 16:07
 12/33 anonim ***** válasza:
81%
#7 "Mert a "szia, ne haragudj" az szerinted mi, ha nem köszönéssel kezdődik? :D" - De, köszönéssel kezdődik, utána pedig szépen alárendeled magad a lánynak. Mi az, hogy "ne haragudj"? Elnézést kérsz egy lánytól, mert megszólítottad? Ne már...
2022. jan. 19. 17:13
 13/33 anonim ***** válasza:
29%

Azért azt nem árt tisztázni hogy ez zaklatás

És azt sem hogy a legtöbb ember nem szeret utcán ismerkedni. Feszengõs szorongó szituáció ez emberek többségének

Először azért fel kéne vele venni egy szemkontaktust és abból sok minden kiderülhetett

2022. jan. 19. 17:19
 14/33 anonim válasza:
43%

13.-ra.

MI VAN?????????????????????

Ez ismerkedés, leszólítás, nem zaklatás, csak pár femináci, meg incel beteg agyában.

Mi, normális, hetero, egészséges FÉRFIAK, így ismerkedünk.

2022. jan. 19. 17:26
 15/33 anonim ***** válasza:
95%
#7 igazad van, van a high value leszólitás meg a low value leszólítás, de a srácok többsége sajna low value, nekik csak ez játszik :(
2022. jan. 19. 21:53
 16/33 anonim válasza:
100%

Én csak biztatni tudlak Benneteket. Többször is ismerkedtem utcán, odajött a srác, beszéltünk, jártunk. Végül nem lett hosszú kapcsolat, de volt.

És ismerek olyan házaspárt, akik boldogok most is, és buszon ismerkedtek meg. A srác zsebkendőt adott a lánynak, mert szüksége volt rá.

Ha olyan lányt találsz, aki értékeli a mosolyod, a kedvességed, a bátorságod, akkor úgyis szóba áll Veled. Ha nem olyan, akkor elkönyveled, hogy nem Neked való.

Ez az első benyomásod lesz Neked is, csak a külseje alapján szólítanád meg, Ő előnyben van, külső, és az első szavaid, mosolyod....

Szóval hajrá, köszönj, örülj, hogy látod, mondj valami frappáns,kedves bókot, keresd a közös célt (elkísérheted-e, vagy kérdezz, kérj útba igazítást, vagy csak egyszerűen közöld, hogy tetszik, és ezt a módját látod a megismerésének...)

Én nagyon drukkolok. Neked is, és az összes itteni társadnak a kereséshez.

Örülök, hogy vannak még ilyen férfiak. 😊

2022. jan. 20. 06:07
 17/33 Körömcsiga ***** válasza:
77%
Szia, nem tudtam elképzelni, hogy mitől szárnyalt ennyire a busz :)
2022. jan. 20. 12:25
 18/33 kriszpo ***** válasza:
77%

Bizony, bizony kedves fiatalok, gyerekek. A csajozás már "az én időben" sem volt egyszerű. (41 vagyok). Kíváncsi voltam, hogy a mai fiatalok hogyan ismerkednek. Hát nektek sincs könnyű dolgotok, függetlenül attól, hogy fiúk vagy lányok vagytok. Ettől függtelenül én azt tanácsolnám nektek (nemtől függtelenül), hogy ahelyett hogy egyből egymásra nyomulnátok, várjatok a megfelelő pillanatra. Sok "hajó" vagy "vonat" el fog menni, de jön helyette újabb. Úgyis először a külső lesz amivel szembesültök, ha az okés mindkét fél részéről, akkor lehet tovább haladni és "kutatkodni", hogy a személyiségetek egymáshoz illik-e, kibírjárok-e egymást akár több évtizedig ( Rémisztő ugye? :) ) Aki nem a reménytelen eset kategóriába tartozik (ilyen kevés van), annak lesz párja, barátja, barátnője, fiúja, csaja stb... Nem kell egyből kétségbe esni! Azt szokták mondani, hogy "az igazi szerelem mindig akkor toppan be, amikor az ember nem számít rá..."

OFF: Ezeket a kib..ott angol kifejezéseket meg hagyjátok a p..ba, mint pl "incel". Lassan a magyar nyelv eltűnik! Ne csicskázzatok be az USA-nak, nem jobban nálunk magyaroknál, csak többen vannak!

2022. jan. 21. 08:37
 19/33 anonim ***** válasza:
19%

Sehogy.

Én sem vagyok híve annak, hogy ismeretleneket leszólítani. Semmit sem tudni róla

2022. jan. 21. 12:46
 20/33 anonim ***** válasza:
17%

Sehogy.

Én sem vagyok híve annak, hogy ismeretleneket leszólítani. Semmit sem tudni róla. Ha valaki így leszólítana, tuti lekoptatnám.

2022. jan. 21. 12:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!