Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Te hogyan szólítanál le egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te hogyan szólítanál le egy ismeretlen lányt az utcán?

Figyelt kérdés
Nehezen tudok ismerkedni, és ebben szeretnék segítséget/tippeket kérni. Mostanában nem nagyon volt barátnőm, és kb átlag kinézetem van. 19/F

2019. szept. 5. 18:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Utcán elég ilyesztő ha valaki tök ismeretlenül oda megy valaki valakihez. Inkább baráti körben, iskolába ismerkedj szerintem, mert nem mindenki veszi jó néven ha csak úgy odajön egy idegen hozzá.
2019. szept. 5. 18:48
 2/13 anonim ***** válasza:
70%
Hát,így elfelejtheted a csajozást.
2019. szept. 5. 18:54
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
sehogy eddig, max ha nemtudom merre van v mi oszt megkérdezem ><
2019. szept. 5. 20:27
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem gáz! Csomót szemezek srácokkal buszon és vannak akik tökre aranyosak tetszenek,de sosem jönnek oda. Iskolában se olyan jó szerintem ismerkedni. De ez emberfüggő. És szerintem ugyanolyan veszélyes lehet már mindkettő. 16l
2019. szept. 5. 20:29
 5/13 anonim válasza:
77%
Bocsi, meg tudnád mondani az időt? De a telefonodon....
2019. szept. 5. 20:58
 6/13 anonim ***** válasza:
59%
Utcai leszólítgatással csak a pronyók ismerkednek. Ha így próbálkozol, annyira leszel "sikeres", mint ők...
2019. szept. 12. 04:51
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
5. ezt max telefontolvajok mondják.
2019. szept. 12. 11:59
 8/13 anonim ***** válasza:
93%

Simán lehet utcán csajozni. Ne legyél tolakodó, nyálas. Csak szimplán, kérj rövid elnézést, hogy így ismeretlenül megállítod, mondd, hogy nagyon szimpatikus és csak szeretnéd megtudni, hogy benne lenne-e egy találkozóban.

Nyilván kell lelki erő, önbizalom stb. De a kulcs abban van, ahogy ezt közlöd a lánnyal. Ha normálisan közlöd, akkor nagy valószínűséggel még az elutasítás is normális hangnemben lesz.

2019. szept. 13. 12:39
 9/13 anonim ***** válasza:
27%
Igen, lehet, ha jóképű vagy. Máskülönben jobb esetben képenröhögnek, rosszabb esetben olyan maflást lezavarnak, hogy a fogaid körmérkőzést játszanak majd a kiesés ellen.
2019. szept. 16. 02:16
 10/13 A kérdező kommentje:
miért kéne jóképűnek lenni hozzá? gondolom mire érted ezt mert tény hogy egy jóképűnek mindenki máshogy reagál, de én nyilván nem 1 fullos10/10 es csajt szólítanék le az átlagos külsőmmel, hanem hasonlóan átlagos kinézetűt
2019. szept. 23. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!