Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne egy teljesen ismeretlen lánynál kezdeményezni?
Nagyon ritkán szoktam látni egy helyen dolgoznunk de semmi mást nem tudok róla...:/
Így illik ráirni valakire? Vagy hogyan kellene kezdeni?
Eleve az, hogy nem ráírni kellene, hanem elé állni.
"Ráírni" arra a nőre kellene, akit már egy ideje kefél az ember.
Szerintem is rosszul veszi ki magát ha látod és inkább ráírsz mintsem hogy odamennél pedig megteheted
Vagy állj elé vagy sehogy
Szia!
Én is egy cipőben járok veled, ezek szerint.
4 hónapja vagyok ott a munkahelyemen, 2 hónapja már annak, hogy felkeltette az érdeklődésemet egy lány, akivel eddig még nem is beszéltem, sőt nem is ismerem.
Mivel sajnos már csak 2 napot vagyok ebben a műszakban, ezért kénytelen vagyok kezdeményezni. Egyértelműen, személyesen, nem pedig ráírni. Azt felejtsd el.
Nálam csak az a baj, hogy ma tudtam meg a nevét és facebook-on amit láttam róla, az totál ellentettje annak, amit én elképzeltem róla itt a valóéletben. Szóval nagy a dilemma. :S
A válasz egyértelműen az, hogy beszélj vele személyesen.
Én is baromi ritkán látom őt, volt olyan, hogy nem is láttam. Ami rossz érzés. De nekem csak 2 napom maradt erre, utána 100%, hogy soha nem látom, ha csak meg nem ismerem őt.
Még az a baj, hogy facebook-on párkapcsolatot jelez nála, de nem tudok róla egyebet, mert nem ismerősöm.
Szóval lehet hogy vak vezet világtalant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!