Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítanátok le egy lányt amikor leszállt a
buszról? Pl "bocsi vagy elnézést"... Vagy neharagudj
sehogy.
Ismeretlen csajt ismeretlenkent olyan mintha szembe mennel a fallal.
Ugy menekulnek az ilyenektol mint a tuztol.
Ha meg nem akkor valoszinuleg te vagy Zac Efron "fenykoraban".
2022. jan. 19. 13:16
2/33 anonim válasza:
Még a buszon lépnék, mellé ülnék.
Leszálláskor a kezemet nyújtanám neki, hogy lesegítsem a lépcsőn.
Az 1.-re meg ne hallgass! Incel senki, aki nem mer csajozni.
2022. jan. 19. 13:58
Kérdés, hogy egy busszal jártok-e vagy csak ott száll le, ahol te szoktál lenni.
Amúgy meg simán menj oda hozzá, fontos, hogy ne hátulról támadd le mert tuti megijed és ne is egyből leszállás után a busz ajtajában álljatok meg. Próbálj szemből közelíteni felé, legyen meg a szemkontaktus és leszólítod, hogy szia, ne haragudj.... aztán amit mondani akarsz neki.
2022. jan. 19. 15:26
Ezzel egyebkent az a baj, hogy ismeretlenkent leszolitod, hogy alapbol nincs ket opcioja, hogy elmenjen onnan vagy sem, hanem azonnal csak egy opciot adsz neki hogy belekenyszeruljon a beszelgetesedbe, rakenyszerited hogy veled legyen.
Ezert is jogos es ertheto hogy miert veszik a nok olyan invazivnak ha az utcan random helyen egy random ember leszolitja oket. Egy ilyen eroszakos kornyezetet teremt.
2022. jan. 19. 15:34
Lehetőleg ne leszólítással, hanem szemkontaktussal és mosollyal próbálj indítani.
Próbálj szimpatikusan kinézni és arra figyelni, hogy ne kapjon frászt attól, hogy egy idegen leszólítja őt. Ő sem feltétlenül fogja tudni, mit reagáljon, és veled ellentétben neki azonnal kell reagálnia, amikor leszólítod őt és nem tudja megkérdezni itt, mit csináljon.
2022. jan. 19. 15:41
Ezek közül egyik se. Ha meg akarom szólítani, akkor először köszönök neki.:)
2022. jan. 19. 15:50
#6 Mert a "szia, ne haragudj" az szerinted mi, ha nem köszönéssel kezdődik? :D
2022. jan. 19. 15:54
Nagyon rossz világot élünk. Én is, ápolt vagyok értelmes jó kiállású, kedves és udvarias - mégis, a mosolyért, szép bókért a legtöbb lány vagy haragszik, mert öntelt, vagy a rohadt mobiljába bújik ijedtében, vagy oda se fordul, mint aki szellemileg nincs a helyén. Az egyszerű tizenéves falusi roma lányok tudják értékelni a bókot, emberiesen fogadni és megtisztelve érezve magukat - a budapesti elit gazdag elkényeztetett huszonéves lányocskák ELMARADNAK mögöttük, meg örülhetünk ha nem kaparják ki a szemünket mert rá mertem mosolyogni és jó, ha nem fenyegetnek meg zaklatásért. Nem tudják azok hogy mi az hogy nyolcadik kerület. Ott nem kedves mosolyt kapnak meg bókot, hanem jól elvernék őket. Az a zaklatás, nem az ha valaki ismerkedni szeretne. Mert egy nagyon férfias dolog egy lányt megszólítani, hiszen emberek vagyunk, társadalomban élünk és ez tiszteletre mltó, bátorság kell hozzá és megtisztelő a lány számára. Én tizenéve nem találok barátnőt. Pedig sok, nagyon sok szép bókot eleresztettem, olyanokat amiket a régi magyar népmeséken kívül nem hall ma már lány, mégis, volt aki szinte támadott érte... Borzalom. És főleg Budapesten. De ha EGYSZER is visszavágnék becsületsértésért olyannak aki EZT zaklatásnak veszi - na akkor lenne picsogás.
2022. jan. 19. 15:55
És FÉRFITÁRSAIM! Akik kulturáltan ismerkedtek lányokkal a buszon meg utcán! HAJRÁ, MINDENT BELE! Kérdező, sok sikert, áldást hozzá! Vannak még kincset érő gyöngyszem lányok, csak meg kell őket találni. Nehéz, de akadnak. Akik nem minden ismerkedést értelmeznek úgy mintha egy szatír lennék aki széttárta a kabátját - mert sokszor egy kedves szóért, mosolyért olyan választ kapok, mintha máris a bokorba akarnám rántani rossz céllal. A mai szülők, meg a mai neveltetés, a kivagyok mivagyok című hányadék pesti újgazdag neveltetés... Mindenkit eltaposni önző módon. Ezt látod. Tisztelet a kivételnek. ezért van annyi lány 40 évesen is pár nélkül. Megérdemli némelyik.
2022. jan. 19. 16:00
Mondjuk, még én érzem a busz hülyéjének magam ha valakit megszólíttottam, rámosolyogtam, mellé ültem megkérdeztem hogy vagy.... Aztán leszállni készül egy 80-as néni, lesnek mint a birka, hogy a kezem nyújtom, lesegítem, oda ugrok, el ne essen, meg a férje szemébe megdicsérem, milyen szép, fiatalos felesége van és megköszöni - mert ő még jó világban nőtt fel, amikor a lány értékelte a bókot. Ma nem értékeli - SŐT, a helyét se adja át. Jaajjjj. Távolsági buszon is. Amikor még egyetemista voltam, alap volt, mellé ülök messzire utazunk köszönök megkérdezem meddig megy. Vagy buszmegállóba valaki ül oda megyek, minimum köszönök.
2022. jan. 19. 16:06
Kapcsolódó kérdések: