Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Már nagyon nem jól érzem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nagyon nem jól érzem magam egyedül, tehetek ellene valamit?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, de eddig még nem volt normális kapcsolatom. Mondjuk normálatlan se...

Egyszerűen egy fiúval nem jutok tovább a "kavarás" részén.

Irogatunk neten esetleg találkozunk, de a szerelmi résznél nincs szerencsém. Nem csokoloztam még és semmi ilyen, ami miatt van bennem szégyen érzet. Mindenki körülöttem boldog kapcsolatban van, de én csak vagyok egyedül magamnak... Van valami amivel esetleg könnyebben "be vonzhatom" a szerelmet?

2022. jan. 5. 20:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Írja vissza jenike
2022. jan. 6. 10:59
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez nehéz időszak, az ember retteg, hogy vajon valaha sikerülni fog-e?! Én legalább is kb. ezt éreztem. Kitartás! 16 évesen még bőven időben vagy.

Arra is gondolhatsz, hogy ez egy tanulási folyamat, most próbálgatjátok ezt a párkapcsolatosdit! Nem baj, ha nem tökéletes elsőre! :-)

Még a srácok, akivel kerülgettétek egymást ők sem biztos, hogy tudják, hogy mit kell csinálni, ők is hozzák a gátlásaikat, tétovaságaikat.

De valszeg minden kavarásból tanultál valamit, amit a következőknél már tudsz használni.

Fejlesztheted a tudatosságodat, írhatsz naplót is erről, pl:

- Mikor Lajossal kavartam arra jöttem rá magammal kapcsolatban, hogy...

- Mikor Károly megfogta a kezem azt éreztem, hogy...

- Mikor Ubul randira hívott instán, akkor nem mentem el, mert azt éreztem, hogy...

- Szerintem Bélával azért mentünk szét, mert...

- Attilának tetszik a haja, Lorándnak a vádlija, Gábornak a humora. Ezekből kéne összegyúrni nekem egy pasit.

Önismeretet lehet fejleszteni, meg a párkapcsolatról is írnak jó könyveket, pl. kiváló szerintem ez a könyv:

[link]

Sok boldogságot!

49f

2022. jan. 6. 12:57
 13/15 anonim ***** válasza:

En 20 evesen jottem ossze a baratommal es nem adtam fel!

Szerintem nagyon jo idoben vagy, ne kosd le magad hamar hanem ismerkedj es ne keresd gorcsosen

2022. jan. 7. 12:02
 14/15 anonim válasza:
A kérdésedből az látszik, hogy azért szeretnél főként kapcsolatot, mert másoknak van és megdobná az önbizalmad, ha neked is lenne. De ne ez határozza meg az önbizalmad, hanem légy boldog és magabiztos magadtól és aztán próbálkozz mást bevonni az életedbe. Pl kezdj új hobbikba, olvass és tanulj. Ha hiszed ha nem, ezek segítenek saját preferenciáid megismerésében és önbizalmat adnak. Ráadásul sokkal jobb lesz midnen az első barátoddal, ha szeretitek is egymást, nem csak azért vagytok együtt, mert nem akartok egyedül lenni. Ez utóbbi mentalitás nem vezet semmi jóhoz sem rövid, sem hosszú távon. :)
2022. jan. 11. 23:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Van! Az ha nem görcsölsz rá ennyire. Járj el barátokkal bulizni. Biztos vannak ott fiúk akik talán bejönnek. Legyél önmagad ezt ne felejtsd!!
2022. jan. 13. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!