Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nagyon nem jól érzem magam egyedül, tehetek ellene valamit?
16 éves lány vagyok, de eddig még nem volt normális kapcsolatom. Mondjuk normálatlan se...
Egyszerűen egy fiúval nem jutok tovább a "kavarás" részén.
Irogatunk neten esetleg találkozunk, de a szerelmi résznél nincs szerencsém. Nem csokoloztam még és semmi ilyen, ami miatt van bennem szégyen érzet. Mindenki körülöttem boldog kapcsolatban van, de én csak vagyok egyedül magamnak... Van valami amivel esetleg könnyebben "be vonzhatom" a szerelmet?
Én is 16L vagyok ugyan ez a problémám, csak hogy én nem járok suliba sem mert van 1 alap betegségem.
És nekem még flört sem volt😔
Hát ugyanez van velem is
Eddig élőben nem nagyon sikerült semmi, pedig nem vagyok annyira ronda, és túlsúlyos sem…
Inkább én is neten próbálkoztam, de még találkozásig sem jutottam el :/
Ha gondolod írhatsz, de valszeg ebből sem lesz semmi…
16/f
Igen erre én is rájöttem….
Senki sincs itt fent brosodból
Xar megye
Xar ország
Xar minden
Nem vagy lemaradva semmivel se, rengeteg hasonlo fiu van még meg lány is mint te.
Amíg nem jön magától, addig meg ne erőltesd mert ráfázol ez tapasztalatbol mondom... bár vártam volna én is inkább most 3x boldogabb életem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!