Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Már nagyon nem jól érzem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nagyon nem jól érzem magam egyedül, tehetek ellene valamit?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, de eddig még nem volt normális kapcsolatom. Mondjuk normálatlan se...

Egyszerűen egy fiúval nem jutok tovább a "kavarás" részén.

Irogatunk neten esetleg találkozunk, de a szerelmi résznél nincs szerencsém. Nem csokoloztam még és semmi ilyen, ami miatt van bennem szégyen érzet. Mindenki körülöttem boldog kapcsolatban van, de én csak vagyok egyedül magamnak... Van valami amivel esetleg könnyebben "be vonzhatom" a szerelmet?

2022. jan. 5. 20:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
7%
Te tehetsz róla Kisanyám! Voltak lehetőségeid, pasik ezekszerint, de te nem..
2022. jan. 5. 20:40
 2/15 anonim válasza:
26%

Gondolod írj.

18f

2022. jan. 5. 20:42
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
16 éves fiú vagyok, és hasonlóan még csak csókolózni sem csókolóztam. Szégyenérzetet én nem érzek miatta (bár azért hiányzik a dolog nyilván), de azt tudom mondani, hogy próbálkozz. Ismerkedj, ne várd, hogy a sült galamb a szádba repüljön. Akár neten, akár iskolában.
2022. jan. 5. 20:45
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is 16L vagyok ugyan ez a problémám, csak hogy én nem járok suliba sem mert van 1 alap betegségem.

És nekem még flört sem volt😔

2022. jan. 5. 20:54
 5/15 anonim ***** válasza:
82%

Hát ugyanez van velem is

Eddig élőben nem nagyon sikerült semmi, pedig nem vagyok annyira ronda, és túlsúlyos sem…

Inkább én is neten próbálkoztam, de még találkozásig sem jutottam el :/

Ha gondolod írhatsz, de valszeg ebből sem lesz semmi…

16/f

2022. jan. 5. 21:09
 6/15 anonim válasza:
50%

Nem vagy egyedűl

16/F

2022. jan. 5. 21:19
 7/15 anonim ***** válasza:
50%
Borsod megyében sem másabb a helyzet. Nem találni olyan lányt, aki ismizne.
2022. jan. 5. 22:08
 8/15 anonim ***** válasza:
43%

Igen erre én is rájöttem….

Senki sincs itt fent brosodból

Xar megye

Xar ország

Xar minden

2022. jan. 5. 22:12
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy megjegyzem halkan, nem nagy durranás. Egyetemen sokkal könnyebb ismerkedni, és addigra a fiúknak is lepotyog a tojáshéjj a seggükről, és mernek kezdeményezni. Don't panic!
2022. jan. 6. 00:56
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy lemaradva semmivel se, rengeteg hasonlo fiu van még meg lány is mint te.

Amíg nem jön magától, addig meg ne erőltesd mert ráfázol ez tapasztalatbol mondom... bár vártam volna én is inkább most 3x boldogabb életem lenne.

2022. jan. 6. 02:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!