Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy találjak barátnőt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találjak barátnőt?

Figyelt kérdés

magamról: 17 éves vagyok, egész felnőttesnek tartom magam (a referenciákhoz képest), komoly, kultúrált és okos vagyok, nem vagyok kigyúrt, és közepesen magas vagyok, nagyon konzervatívan öltözködök.

Nem szívesen regisztrálnék semmilyen internetes oldalra ezzel kapcsolatban, mivel meglehetősen gátlásos vagyok és önbizalmam sincs sok.

Ideálom: Az olyan lányok tetszenek akik, valamennyire prolik (jó értelemben), magabiztosak, bolondosak, és "csak maguknak akarnak tetszeni"....

Várom a tapasztaltabbak válaszát, és aki nem tud/szeretne érdemben válaszolni azt megkérném, hogy ne bitchingeljen.

2021. dec. 19. 00:00
 1/10 anonim válasza:
83%
Ne keress és találni fogsz. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy lazíts és sok minden változni fog körülötted.
2021. dec. 19. 00:29
 2/10 anonim válasza:
100%
Fáradjál át légy szíves a Tini párkapcsolatok témakörbe.
2021. dec. 19. 00:44
 3/10 anonim ***** válasza:
48%
"Ne keress és találni fogsz." Ekkora baromságot sem hallottam még életemben. Ne tegyél azért amit szeretnél, hanem várd hogy a sült galamb a szádba repüljön xD
2021. dec. 19. 08:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
17 évesen valószínűleg még gimnáziumba jársz. Ha lehető legjobb hely az ismerkedésre. Amiket leírtál, az alapján nem gondolom, hogy sok más lehetőséged van. És valamennyire egyetértek #1 válaszával. Ne legyél kényszeresen ráfüggve arra, hogy barátnőt találjon. Ha megismersz egy új lányt, kezdetben kezeld úgy, hogy bármi lehet belőle. Aztán, ha majd kicsit megismerted, eldöntheted, hogy tetszik-e vagy sem. Ha kezdetben barátként kezeled, könnyen beleeshetsz abba, hogy ő csak barátként fog számítani rád, de ha egyből kiszemeltként kezeled, akkor sokkal nagyobb esélye van, hogy csalódni fogsz.
2021. dec. 19. 09:21
 5/10 B.dávid.F ***** válasza:
48%

Nos

Szerintem ne keress és akkor jönni fog

Éld az életed

haladj a céljaid felé,

lazíts a haverokkal

csavarogj

Nem érdemes rá görcsöl

Üdv 18/f

Sors társ

Ui:én is félénk vissza húzódó vagyok

2021. dec. 19. 09:57
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
Nem értem ezeket a "ne keress és jönni fog" válaszokat. Hogy? Elém esik az égből?
2021. dec. 19. 17:21
 7/10 B.dávid.F ***** válasza:
0%

Kedves utolsó

Részben,igen

Ha csak keresed az ,,igazit,, akkor lemaradt az életről

De ha éled az életed akkor majd jön s lehetőség már csak meg kell próbálni

2021. dec. 19. 17:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha nem keresem, de vágyom rá, az is baj? Mert én életemben nem kerestem.
2021. dec. 19. 18:11
 9/10 anonim ***** válasza:
7/8 tehát igenis keresed, de nem görcsösen, nem ez az életcélod.
2021. dec. 19. 18:14
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ismerlek, kérdező 😂😂😂

Dobj egy privátot, mostmár kíváncsi vagyok 😂

2021. dec. 24. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!