Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy találjak barátnőt, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találjak barátnőt, ha barátaim sincsenek? Csak a társkereső marad? 20/F

Figyelt kérdés
Nem járok sehova,nem járok szórakozni mert nincs is kivel.Így meg nem is tudok találkozni sem lányokkal.

2018. jún. 3. 20:53
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

Míg otthon ülsz egyedül, egyszer csaj csajok és új barátok fognak becsöngetni, hogy ismerkednének,barátkoznának veled.

Néha fogom a fejemet, hogy lehettek ilyen életképtelenek.

Emeld fel a segged, menj ki, és éld az életed.

2018. jún. 3. 21:29
 2/25 anonim ***** válasza:

Társkeresőt megpróbálhatod, de sok pasi jut egy nőre.

Baráti kör lenne az igazi, nem is dolgozol?

2018. jún. 3. 21:31
 3/25 anonim ***** válasza:
Tars kereso .. xdd szerintem elsonek szocializalodni kellene. Egyedul beulni valahova hallgatozni mit beszelnek a fitalok aztan par kor utan amikor erzed van benned ver oda mesz mint aki vagna mindent es elkezded osztani az iget.. na igy kell haverkosni
2018. jún. 3. 21:34
 4/25 A kérdező kommentje:

“Emeld fel a segged, menj ki, és éld az életed.“

Hova?Kivel?

Munkahelyen nem nagyon lehet csajozni meg barátokat találni

2018. jún. 3. 21:40
 5/25 anonim ***** válasza:
Ne erőltesd a társkeresést mert haverok/barátok nélkül nem fog menni. Nemcsak azért mert nem lesz meg a közös szociális kör (barátok összejárása), hanem láthatóan a kommunikációs skill-ed is egy nagy 0. Azt javaslom olyan helyekre mozdulj ki, ahol nem elsősorban az klasszikus ismerkedés a lényeg, hanem hogy emberekkel találkozz. Gondolok itt angol nyelvtanfolyamra/önkéntes szervezetre/diákmunkára. Rá leszel kényszerülve, hogy másokkal kommunikálj, később fejlődhet a kapcsolatteremtő képességed és emiatt pedig egy lánnyal is lazábban tudsz beszélgetni.
2018. jún. 3. 22:05
 6/25 anonim ***** válasza:

"Hova?Kivel?"

Kifogáskeresés csillagos ötös, a fajtádba kár is a szó, nem is értem minek írtál ki kérdést.

"Munkahelyen nem nagyon lehet csajozni meg barátokat találni"

Elég szar munkahely lehet, én biztos váltanék, ha ott lennék nem tudom hány éve és egy nyamvadt barátom sem lenne.

2018. jún. 3. 22:19
 7/25 A kérdező kommentje:

#6 egyetlen haverom van,de az is olyan szinten aszociális,hogy még a házbolse akar kimenni.Akárhova hívtam sehova nem jött el és a suli befejezése óta nem is találkoztunk.Mert mindenre azt írha,hogy “nem”.

És igen,a kommunikációs skillem egy nagy 0.Még akkor is zavarban vagyok,ha egy kenyeret kell kérnem a kenyérboltban egy idegen eladótól!Egy csajjal nem is tudnék beszélni.

2018. jún. 3. 22:51
 8/25 anonim ***** válasza:
Akkor egyelőre nem csajoznod kéne, egy maratonra se nevezel be úgy, hogy a háztömböt sem tudod még körbefutni.
2018. jún. 3. 23:24
 9/25 anonim ***** válasza:

Súlyos szociális fóbiában szenvedsz (bár manapság divat lett, hogy mindenki aspergeresnek diagnosztizálja magát, de ezt kétlem), pszichiáterhez kell menned, aki a betegség súlyosságától függően alkalmaz gyógymódokat a kognitív viselkedésterápiától elkezdve az SSRI gyógyszeres kezelésig. Ez a te érdeked, hogy teljes értéű életet élj. Jelenleg ez távol sem az.

Szorongani szoktál? Pánikrohamjaid szoktak lenni?

2018. jún. 3. 23:30
 10/25 A kérdező kommentje:

És hogyan?

Nem vagyok beteg.Csak kicseszett velem az élet.Soha nem volt egy normális barátom,mindegyik csak kihasznált és ahol tudott,belémrúgott.Így végül nem maradt már egy sem.

Igen,szoktam szorongani.Rettegek attól,hogy soha nem lesz barátnőm és egyedül maradok,még egy barátom sem lesz.De természetes,hogy szorongok emiatt,hiszen jelenleg elkerülhetetlenül effelé a sötét jövő felé tartok.Még egy lány barátot sem sikerült szereznem,nemhohy barátnőt.Facebookon írtam már rá lányokra,akiket látásból ismertem,még a suliból.De leszartak engem,2-3 beszélgetés után már nem írtak vissza.

2018. jún. 4. 02:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!