Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találjak barátnőt, ha barátaim sincsenek? Csak a társkereső marad? 20/F
Míg otthon ülsz egyedül, egyszer csaj csajok és új barátok fognak becsöngetni, hogy ismerkednének,barátkoznának veled.
Néha fogom a fejemet, hogy lehettek ilyen életképtelenek.
Emeld fel a segged, menj ki, és éld az életed.
Társkeresőt megpróbálhatod, de sok pasi jut egy nőre.
Baráti kör lenne az igazi, nem is dolgozol?
“Emeld fel a segged, menj ki, és éld az életed.“
Hova?Kivel?
Munkahelyen nem nagyon lehet csajozni meg barátokat találni
"Hova?Kivel?"
Kifogáskeresés csillagos ötös, a fajtádba kár is a szó, nem is értem minek írtál ki kérdést.
"Munkahelyen nem nagyon lehet csajozni meg barátokat találni"
Elég szar munkahely lehet, én biztos váltanék, ha ott lennék nem tudom hány éve és egy nyamvadt barátom sem lenne.
#6 egyetlen haverom van,de az is olyan szinten aszociális,hogy még a házbolse akar kimenni.Akárhova hívtam sehova nem jött el és a suli befejezése óta nem is találkoztunk.Mert mindenre azt írha,hogy “nem”.
És igen,a kommunikációs skillem egy nagy 0.Még akkor is zavarban vagyok,ha egy kenyeret kell kérnem a kenyérboltban egy idegen eladótól!Egy csajjal nem is tudnék beszélni.
Súlyos szociális fóbiában szenvedsz (bár manapság divat lett, hogy mindenki aspergeresnek diagnosztizálja magát, de ezt kétlem), pszichiáterhez kell menned, aki a betegség súlyosságától függően alkalmaz gyógymódokat a kognitív viselkedésterápiától elkezdve az SSRI gyógyszeres kezelésig. Ez a te érdeked, hogy teljes értéű életet élj. Jelenleg ez távol sem az.
Szorongani szoktál? Pánikrohamjaid szoktak lenni?
És hogyan?
Nem vagyok beteg.Csak kicseszett velem az élet.Soha nem volt egy normális barátom,mindegyik csak kihasznált és ahol tudott,belémrúgott.Így végül nem maradt már egy sem.
Igen,szoktam szorongani.Rettegek attól,hogy soha nem lesz barátnőm és egyedül maradok,még egy barátom sem lesz.De természetes,hogy szorongok emiatt,hiszen jelenleg elkerülhetetlenül effelé a sötét jövő felé tartok.Még egy lány barátot sem sikerült szereznem,nemhohy barátnőt.Facebookon írtam már rá lányokra,akiket látásból ismertem,még a suliból.De leszartak engem,2-3 beszélgetés után már nem írtak vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!