Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy találjak barátnőt, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találjak barátnőt, ha barátaim sincsenek? Csak a társkereső marad? 20/F

Figyelt kérdés
Nem járok sehova,nem járok szórakozni mert nincs is kivel.Így meg nem is tudok találkozni sem lányokkal.

2018. jún. 3. 20:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Van hozzá ezernyi könyv és előadás, de pszichológus vagy pszichiáter is segíthet.
2018. jún. 4. 07:49
 12/25 A kérdező kommentje:
Miért,a pszichiáter szerezne nekem barátokat meg csajt??
2018. jún. 4. 09:23
 13/25 anonim ***** válasza:
Nem, de segíthetne feloldani a belső paráidat, amelyek miatt nem tudsz jelenleg ismerkedni. Szerinted az normális állapot, hogy egy boltossal sem mersz csevegni? Hogy akarsz így barátnőt? Milyen példa lennél a gyerekeid számára, ha majd időszerűvé válik a családalapítás?
2018. jún. 4. 09:28
 14/25 anonim ***** válasza:
Szerinted nem szorongsz szociálisan, de egy boltba nem mersz bemeni. Ok.
2018. jún. 4. 09:47
 15/25 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan vagyok mint a kérdező csak én 19 éves vagyok.
2018. jún. 4. 10:27
 16/25 anonim ***** válasza:
Nálam az egyetemi közösségek hozták meg a változást. Társaságokba, különböző közösségekbe kell járni, új embereket megismerni, és közben a te szociális készségeid is fejlődnek. Kb. 3 év alatt felszedtem annyi skillt, hogy már nem okoz problémát egy új kapcsolat kialakítása.
2018. jún. 4. 12:47
 17/25 anonim ***** válasza:

Igen, először az alapproblémádat kellene megoldani, hogy tudj fesztelenül másokkal kommunikálni, kapcsolatot kialakítani vagy csak eleve zavar és pirulás nélkül beszélni az ellenkező nemmel.

Egy párkapcsolat és egy barátság között mérföldnyi távolság van. Az utóbbit sokkal könnyebb kialakítani, de ha neked még az sem megy, még a kenyér megvásárlása is alig, nem a legnehezebb szinten kéne rögtön kezdeni.

Gondold el a helyzetet: elmész egy randira, és mondjuk rákerül a sor a szexre, mindegy, hogy hanyadikon, mielőtt belekötsz. Na de ha ennyire szorongsz, szerinted mondjuk fel fog állni? Lesz annyi lelkierőd, hogy ne elrohanj a tett helyszínéről, hanem még ki is elégítsd a csajt?

Az meg, hogy mindig kihasználtak, valószínűleg olyan típus vagy. A sarkadra kell állni és nemet mondani olyanra, amit nem szeretnél megcsinálni.

Nem bántásképp, de ha ezeken nem változtatsz, nem lesz barátnőd. A nők szemetek, kiválogatják a legjobb partit, a selejtet, de még a normálisakat is ott hagyják. Rengetegen lesznek ettől szomorúak, nehezen teszik túl magukat, gátlásosak lesznek. Szerinted, ha valaki mondjuk visszautasít, mi történik? Nem fogod tudni feldolgozni, magadba zuhansz, mert még megbeszélni se tudod senkivel sem.

2018. jún. 4. 13:09
 18/25 A kérdező kommentje:

És ha feloldaná a pszichológus a belső paránat,mi lenne?Semmi nem változna.Menjek oda egy idegenhez az utcán,hogy legyen a barátom?Vagy egy csajhoz,hogy legyen a barátnőm?

Mégis hol ismerkedhetnék meg valakivel?Sehova sem tudok elmenni,mert nincs kivel.Nincs életem,nincsenek kapcsolataim,teljesen egyedül vagyok.Amióta vége van a sulinak,az egyetlen haverom sem akar találkozni velem,mert neki megfelel ez az “életforma” hogy elzárkózik a szobájába a világ elől és nem áll szóba senkobel

2018. jún. 4. 15:47
 19/25 anonim ***** válasza:

Én beletörődtem és elfogadtam. Lehet neked is azt kellene tenned. Bár nagyon nehéz.

# 15/18

2018. jún. 4. 15:48
 20/25 anonim ***** válasza:
Bazz, elmész tanfolyamokra, sportklubba, rendezvényekre és ott beszédbe elegyedsz emberekkel.
2018. jún. 4. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!