Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok társkereső oldalon ismerkedni?
Ha igen,melyiket ajánlanátok?
Mennyire vált be nektek ez a fajta ismerkedés?
5 napja regisztráltam az Elittársra.
35 lányra írtam rá, 2 írt vissza, azokkal beszélgetek. Mint a királykisasszonyok komolyan mondom. Válaszolni nem hajlandóak / tudnak egy egyszerű kérdésre. Nem baj, ezeknek a beképzelteknek csinálok egy gyűjtőhelyet, olyat, mint a Trash of Tinder. :)
Nekem maga a megváltás volt, mikor kb. 15 éve felfedeztem ezt a társkeresési formát.
Több barátnőmet és a mostani feleségemet is ott ismertem meg.
Aki itt nem tud társat találni, azzal vagy nagyon elbánt a természet, vagy lusta, vagy képtelen megtanulni, hogy kell kezelni ezeket az oldalakat.
Nekem anno a Randivonal jött be, de az Elittárs és a Cronos is jó.
Aki erős lélekben, és tudja kezelni az embereket, annak ott a Badoo, és a Tinder.
Az Elittárs (faterom használja, sikerrel) tagjainál kell némi intelligencia, mert ott tehetős, és művelt emberek vannak, az egyszeri proli nehezen rúg labdába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!