Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha mindegy a nem, a kor miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mindegy a nem, a kor miért nem?

Figyelt kérdés

Ha egy lány vagy fiú kiírja, hogy ismerkedne nemtől és szexuális orientációtól függetlenül bárkivel, akkor az már miért nem mindegy, hogy az illető 15 vagy 25 éves? :D

18 F

2021. nov. 24. 17:26
 1/7 anonim ***** válasza:
98%
10 év különbség. Te 18 vagy. Én pont 10 évvel idősebb, 28 éves nő vagyok. Kivel ismerkednél inkább, kivel lenne jobban közös témád stb velem, vagy egy 8 évessel? Az életkor előrehaladtával egyre kevésbé számít a korkülönbség. Viszont fiatalon, 10 év különbség, tehát 15 vs 25 rengeteget számít.
2021. nov. 24. 17:40
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Ezek szerint neki nem. Egy 15 és egy 25 éves nagyon nem ugyanaz a kategória, más életszakasz, nem sok közös dolog van bennünk, teljesen más dolgok érdeklik őket. 25 évesen mér munkavállaláson és családon kéne gondolkodni, nem tinikkel randizni.
2021. nov. 24. 17:40
 3/7 anonim válasza:
0%
Én 68-évesen nagyon sok 25-30-éves lánytól kapok mekeresést,amit azzal magyaráznak a fiatalabb fiúk csak dugni szeretnének se egy vacsora se előjáték se szex utáni kényeztetés simogatás,csak dugni és sietve távoznak köszönöm nélkül.
2021. nov. 25. 06:10
 4/7 anonim válasza:
76%

27 évesen hiàba vagyok pánszexuális ha nemes egyszerűséggel nem vágyom olyan partnerre aki

1. Olyan idős hogy jóformán az apám/anyám lehetne

2.Olyan fiatal nem eléggé érett párkapcsolathoz

Énnálam ez a korosztály kb 20-30 között van ami belefér, afelett már nem

2021. nov. 25. 07:06
 5/7 anonim ***** válasza:
39%

7 évvel idősebb nővel szívesen ismerkednék, 7 évvel fiatalabb lánnyal kevésbé...

Nem vagyok én Kaleta

21F

2021. nov. 25. 09:21
 6/7 anonim válasza:

Attól függ , mennyire tudtok összhangban lenni egymással.

Hiszen egy 15 és 25 évesnek más az érdeklődési köre.

2021. dec. 4. 14:09
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem jól tettem fel a kérdést.

kiírja instán, hogy

"bigender, genderfluid, demi omni, love is love, nincs elvárásom csak legyél nyitott"

(most összehordtam mindent de értitek)

Tehát ha ennyire tényleg mindegy, akkor a kor vajon miért nem :D

ezen gondolkodtam.

Mert ha mondjuk a láv tényleg láv, akkor mindegynek kellene lenni.

Ha nem mindegy, akkor a fentiek is álságosak és csak egy trendet követnek divatból.

2021. dec. 7. 09:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!