Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van egy csaj akivel szoktam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy csaj akivel szoktam beszelgetni , ő irt rám eloszor meg be is kovettuk egymast instan sokszor a snap streakjeimre is szokott irni. Denem ertem miért oránkent ir vissza foleg ugyhogy altalaban o ir ram valaszolok neki es orankent kapokvalaszt?

Figyelt kérdés
2021. nov. 2. 16:17
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
Nem érdekled túlzottan ¯\_(ツ)_/¯
2021. nov. 2. 16:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Mint irtam ő keres altalaban magatol nem en őt
2021. nov. 2. 17:10
 3/4 anonim ***** válasza:
65%

Mindegy ki ír, ha sz-r a beszélgetés. Nem az a lényeg ki kezdi.

Nagyon úgy tűnik hogy csak unalomból ír rád, közben beszélget ezer másik emberrel vagy fene se tudja miket csinál.

Ha nálad ilyen lazán kezdett és rád írt, akkor másnál is megtudta tenni, nem kell aggódni. Valószínűleg millió srác van akivel chatelget.

Azzal semmi gond nincs ha néha van ilyen, hisz mindenkinek lehet dolga, de azt írod gyakori, ami egyértelműen gáz.

2021. nov. 2. 20:14
 4/4 anonim ***** válasza:
52%
Talán azért, mert nem ér rá. Ha nem két szóban válaszol, érdeklődik irántad és sokszor keres, akkor nincs gond. Ha ez nagyon zavar, hívd el élőben beszélgetni.
2021. nov. 2. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!