Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akkor most tényleg azzal van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most tényleg azzal van a probléma, hogy nem nézek ki jól?

Figyelt kérdés

Interneten leginkább Instagrammon szoktam rá írni lányokra. Néha kreatívabb szöveggel, néha pedig kevésbé kreatív szöveggel. Hogyha a történetébe van valami olyan, akkor azokhoz általában hozzá tudok szólni. De akkor sem a legunalmasabb szövegekkel írok rá ha nincs is kint max 1-2 kép róluk. Aki akarja elkuldhettem privátban azokat a szövegeket amikkel instán,FB illetve ilyen tinder, badoo jellegű tarskereső oldalon próbálkozom. Illetve képeket is kűldhetek, de azt inkább lányoknak szeretnék. Mert az ő őszinte véleményükkel mehetek csakis valamire. Bár az előbbi esetben is inkább ők tudnak jobban segíteni. Nem csak olyan lányokra szoktam rá írni akik több százas, több ezres követő számmal rendelkeznek. Írtam már olyannak is akinek kevesebb mint 100 követője volt. Csak sajna még 500 alattit is ritkán találni. De ők sem írnak vissza Mondjuk ha nagyobb városban lakik az adott lány. Akkor az 1000-2000 ezer követő még nem sok szerintem. Távolság szempontjából rá írok olyanokra is akik 50 vagy kevesebb km-re laknak ha találok ilyeneket. De kínomban már néha olyanokra is akik nyugatabbra élnek. Olyanoknak írok akik tetszenek, de nem csak a legfullosabbaknak. Mivel eleve ezt nem is tehetném meg. Hanem akiben már valami is kicsit megfogot. Előben eleve jobban szeretnék ismerkedni. De most jelenleg a kevés lányból akit ismerek nem vagyok jóba senkivel. Akivel meg mégis azt nem nagyon látom mostanában. Akár abban a városban él ahova haverjaimhoz járok fel elég gyakran. Majdnem 1 óra tomegkozlekedessel. Akár abban a városban ahol én élek, s itt már mindenkit ismerek. Buliban meg ha olyan van utcán próbálok ismerkedni pl abban a városban ahol haverjaimmal szoktam lenni. De senkivel nem sikerült mostanában jóban lenni. A haverjaim akik ott élnek sincsenek sajnos sok lánnyal olyan jóba, hogy együtt logjanak. 1-2 van, + a csajaik. Bár mondjuk kB 10 fős társaság de csak 2-nek van. És kevés lányból nagyon ritkán lehet megtalalni azt aki el is fogad. Mert rittig azt a társaságot találom meg ahhol szinte csak fiúk vannak. Akartam ott olyan társasággal is barátkozni ahol lettek volna lányok. De ott elkezdtek bántani azért mert kis városi vagyok na meg 50 km-re lakok onnan, és nekik nem kell és nem is fognak ilyen aljákkal foglalkozni. És ezt először az egyik rosszindulatú lány kezdte el. Utána a többi rosszabb szándéka lány/fiú is. A végére pedig már az 1-2 rendesebbet is ellenem manipulálták.

És régebben 1 éve azt is mondták nekem, hogy úgy nézek ki mint egy 30 éves. Meg, hogy ne csajozzak mert kifejezetten csúnya vagyok, stb. Ha már ennyien nem írnak, követnek vissza talán igaza is van, annak aki ezt mondja hiába is rosszindulatból mondja. Pedig szerintem van kint 1-2 jó kép is rólam. Bár tudom, hogy lehetne valahogy még jobb képeket csinálni ha fotós is lenne rá. De mégsem vagyok ezek szerint valami szép ember. Mivel ha már csak szimplán átlagos is lennék. Akkor is azért több lány lenne akinek tetszenék. Mivel másak az ízlések. Van olyan akinek olyan lány/fiú nem jön be aki egyébként a többségnek vagy szinte mindenkinek. De van akinek az jön be akire kevesen mondják, hogy helyes/szép lenne. Szerintem nekem sajnos pont, hogy jó ízlésem van sajnos. Mivel amikor csajokrol beszélgettünk. Akkor sokkal gyakrabban kellett az előbbivel szembesülnöm. Bár halistennek annyira nem gyakran beszélünk csajokrol. Mert nem érdemes. Tinderen is 1 héten szép ha 5 matchet kapok.

A másik lehetőség pedig talán az, hogy nem velem van baj. Hanem azzal, hogy közel sem fullos kinézetű lányok azt várják el, hogy mondjuk a legeslegkreatívabb szöveggel írjanak nekik. Na meg ne is keljen a pasinak már 1 órát sem utazni. Illetve, hogy a leghelyesebb, legkevesebb, legvicesebb, fiú találja meg őket. És addig amíg meg nem bizonyosodnak arról, hogy nem jók oda addig picivel sem adnak lejjebb. Pl olyannal sem állnak szóba akik mondjuk már tetszenek nekik. De tegyük fel nem az nagyon helyes csávó. És ez miért van azért mert a sok hülye pasi. Ha meg látnak egy olyan lányt aki kicsit is bejön nekik. Már egyből elkezdenek irkalni neki, stb. És sajnos nem azok a helyes, sármos, izmos, pénzes palik. Hanem túl nyomó részt olyanok akik max szia, mizuig jutnak el. Vagy pedig 40 évesek kB. És kívannak éhezve a tinire, tobbseguket nem tudom egyáltalán megérteni. Mert ezeknek többségük kitudta magát élni már tini 14-25 éves korában is. És ami még gazabb sok fiú a lányoknak szinte egyáltalán nem nézi az arcát. A barátaim között is sok ilyen van. Hanem már csak a segg, mell számít. És azért van az, hogy szinte már átlagos lányok is sok követőt tudnak szerezni akárhol. Nem értem a lánynak az arca, szemei, haja, stb miért nem érdekelnek már senkit. Meg eleve sok pasi miért szereti az olyan lányokat akik ilyen fleggmák. A lényeg az ha én több lányt ismernék biztos nem követnék be mindenkit csak mert tetszik külsőre. Ahhoz valamivel meg is kéne fognia. Ha ismeretlen lányok követnének be akkor is ugyanez lenne a helyzet. Azonban én adnék esélyt néhány lánynak arra, hogy írjanak valami olyat. Ezekkel sajna még csak barátkozni sem lehet.

2021. okt. 25. 20:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
24%
Gáz vagy, hogy neten ismerkedsz.
2021. okt. 25. 20:45
 2/11 anonim ***** válasza:
4%
Vannak bajok. Mi a fszert kell altalanositani?
2021. okt. 25. 20:52
 3/11 anonim ***** válasza:
82%

Kuldj kepeket es en megmondom, tobb ember velemenye kell fent is megirtad. Lehet, en azt mondom jo vagy masik 9 lany meg azt, hogy nem.

17/L

2021. okt. 25. 21:05
 4/11 anonim ***** válasza:

Értelmes gondolataid, állításaid vannak és...az általánosítás.

Megmutatod, miket írtál a lányoknak? Meg egyáltalán...hogy milyen lányoknak. Aztán hátha tudok véleményt alkotni

2021. okt. 25. 21:17
 5/11 anonim válasza:
92%
Ha élőben alakítanál ki kapcsolatot, kiderülne, mi a probléma. Amikor rámírnak ismerkedő szándékkal, akkor az nálam eleve halott ügy. Szeretem látni a másik reakcióit élőben, ezért hasznos társaságba járni és ott ismerkedni.
2021. okt. 25. 21:19
 6/11 anonim ***** válasza:
63%
Halász se a halaktól kérdezi meg hogy kell pecázni. 1 lány se volt még aki csajozni megtanított volna 1 srácot. Amugy nemrossz a kiinduló állapot vagyis szocálisabb vagy mint a jófiúk mondjuk és könyebben nyitsz, helyedben kicsit hanyagolnám a netes cuccokat, ott előállhatsz te a világlegkreatívabb nyitó szövegével is de azok az oldalak ugyis 100% külsőre mennek + sokkal nagyobb is a konkurencia, látnád hány engedélykérése van az extrább lányoknak de még az átlagosabbaknak is, ezért nem kérem el sose 1 lány instáját se, mindig a számát. Ha meg élőben tudsz nyitni lehet az direkt vagy indirekt is amelyiket akarod ott sokkal könyebb eldumálni pár sort a lánnyal mire megdob valamivel ha jól kommunikálsz + bejössz neki, de akár még helyben le is dumálhatsz vele 1 randit de az már 1 fokkal haladóbb szint. Tudom limitáltak a lehetőségeid de most tiéd a döntés melyikbe fektetsz inkább energiát, ott eredmények is lesznek.
2021. okt. 25. 21:33
 7/11 A kérdező kommentje:
Sokan azt írjátok, hogy ismerkedjek élőben. Mégis hol és hogyan amikor fennt szerintem mindent leirtam. Menjek fel Pestre vagy Egerbe mert ugye Egerbe járok elég gyakran. Vagy más nagyobb városba. És menjek oda random lányokhoz az utcán akik még talán sosem láttak. Az jobb szerintem mint interneten pláne ha nem is ott lakok. Az ő szemszögükből nézve a gyakorlatilag messze. Egyetemre pedig ha el is jutok nem mostanában és 2 évig nem szeretnék emiatt várni azért, hogy barátnőm lehessen mert addigra öngyilkos leszek.
2021. okt. 25. 23:52
 8/11 A kérdező kommentje:
És egyébként azért is lenne jobb pl ott lakni mondjuk Egerbe mert akkor élőben is több lányt ismernék. És akkor tudnék kinél próbálkozni és, hogyha akkor sem lenne esélyem senkinel el tudnám azt fogadni. De így nem tudom. Viszont úgy még akkor is jobb esélyem lennének szerintem ha kajak csúnya lennék. De érted oda megy az ember ártatlanul, szeretne az ember barátkozni embereket megismerni. Akik hajlandóak ők is nagy tagok mert normálisak meg jókat lehet velük okorkodni azonban. Nem próbálnak meg több lányt a tarsasagukba csalni. Ahol meg lennének lányok ott meg azt mondják az emberre, hogy tkaradjon onnan mert egy kisvárosi paraszt és nem hajlandóak semmilyen esetben sem barátkozni velem. Pedig onnan az egyik srácnak az óvoda társa voltam, mert egyébként laktam is ott. At is küldtem az óvodás kepunket az egyik gyereknek onnan messengeren. De ugyanúgy lekezeloek, gunyorosak maradtak velem. Annyira provokáltak konkrétan ha egyik haverom nem fog vissza nekik mentem volna. Csak haverjaim is megmondtak, hogy értelmetlen. Egyébként a szebb lányok azok direkt az ilyen társaságokat és fiúkat szeretik? Akik nem fogadnak be a tarsasagukba már akkor sem ha nem a szomszéd faluba laksz?
2021. okt. 26. 00:02
 9/11 anonim ***** válasza:
Ugy kell ahogy leirtad. Odamesz eloben. Oint. Mas is igy csibalja. Neten nagyon gaz.
2021. okt. 26. 08:18
 10/11 anonim ***** válasza:
#8 full leszarják hogy hol laksz mert édesmindegy, persze a csordaszellem az működik és ha az egyik elkezdi szivni a véred ezzel kapcsolatban perszr hogy a többi folytatja, vagy mindenki vagy senki, de ha te még ezen kajak full feleslegesen fel is baszod magad csak rontod a saját eleve nem túl fényes helyzeted, annyi önbizalmad csak van hogy tudd hogyan kell ezeket normálisan hidegvérrel, fapofával lereagálni. Ha elvegyülsz közéjük, látják hogy jofej vagy meg valamennyire eseetleg még szórakoztató is, senki nem fog ezzel heccelni, ha mégis akkor meg fapofával lereagálni az egészet, hogy és akkor miaf*sz van??
2021. okt. 26. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!