Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen még csak netes kapcsolataim voltak/vannak mert neten bejövök a fiúknak élőben nem! Még szűz is vagyok, pedig agyilag már nem(-., Mit tegyek, hogy élőben is tetszek nekik? Vagy foglalkozzon velem bárki is, nem csak neten?
Figyelt kérdés
2021. szept. 4. 06:55
1/12 anonim válasza:
Milyen a külsőd? Milyen a stílusod? Mesélj.
2/12 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben jártam, nekem az segített kicsit, hogy spontánabb és nyitottabb lettem, ha gondolod írj és mesélek :)
22F
3/12 anonim válasza:
Mondjuk ismerkedj normális fiúkkal. De egy kis plusz infó nem ártana. Mi a gond veled élőben?
4/12 anonim válasza:
Nem baj, ha neten ismerkedsz, csak utána találkozzatok is:)
5/12 anonim válasza:
Mi az, hogy agyilag már nem vagy szűz?
6/12 anonim válasza:
A netesekkel találkozz is, ne csak távkaocsolat legyen. Én is neten ismertem meg a párom, aztán találkoztunk, 7 éve együtt vagyunk.
7/12 anonim válasza:
Vannak fent képeid? Nem lehet, hogy élőben máshogy nézel ki, mint képeken?
8/12 anonim válasza:
Még jó, hogy szűz vagy 17 évesen. És mi az, hogy agyilag már nem?
Egyébként meg nincs gond, ha neten ismerkedsz, csak találkozzatok élőben minél hamarabb. ^^
9/12 anonim válasza:
Mondjuk ne a neten ismerkedj, hanem élőben, és akkor nem fogsz azzal szembesülni, hogy egy alakuló kapcoslatból kilépnek, mikor meglátnak élőben.
10/12 anonim válasza:
A netes kapcsolat úgy néz ki normálisan, hogy mielőbb képcsere, telefon, és utána találkozás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!