Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha agg szűz lettem és csak nálam öregebb nőknél van esélyem , érdemes velük foglalkozni ?
Fiatal jó testű nővel sose voltam, most már öreg és ronda vagyok tehát már nem is leszek soha.
Viszont a korosztàlyom is undorodik tőlem , csak min 5-7 èvvel idősebb nők látnak valamennyire vonzónak ... csak őket meg én nem , max 1-1 szexre de az is teljesen érzelem mentes
Tehát vagy a vágyaimra hallgatok és akkor 0 tini 0 öreg szex vagy inkább ne legyenek igényeim és akkor 0 tini szex sok öreg asszony szex.... melyik a jobb ?
#3 40-es
A többi válasz pedig no comment
Privátban írtam segítő szándékkal, fröcsögő és önsajnálkozó a kérdező.
Sok sikert kívánok!
#7 privatba f🤬szsàgokat irogattàl.
Sőt buzulni akartál. Szállj ki a témából és menj át a homo csoportba
Attól függ, hogy mi a fontosabb neked. Hogy szexhez jussál, vagy hogy olyan nőhöz akire vágysz.
Amúgy az alkalmankénti idősebb nő nem zárja ki, hogy idővel az ízlésedhez közelebb álló is összejön.
Lehet pont az az önbizalomlöket kell, ami nincs meg a szüzességed miatt.
#11 miről magyarázol? Aki öreg azt mi az anyámnak hívjam ????
A tiszteletnek semmi köze se a korhoz se a külsöhöz.
Amúgy milyen tisztelet kell egy fiatal jó nőhöz hogy “jöjjön”?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!