Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit jelent ez? Mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ez? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Na szóval a sztori, hogy van egy lánybarátom, én egyetemista vagyok, ő most végzős, és járok hozzájuk táncolni szalagavató próbákra. Heti 1x. Ennek a lánybarátomnak van egy osztálytársnője, aki eléggé bejön nekem. Legutóbb májusban beszéltem vele párszor.Akkor úgy jött le, hogy szimpatikus vagyok neki, ezt mondta is a lánybarátomnak. Meg jó párszor felhozott neki. Egész nyáron nem beszéltem vele. Mostanában sem, csak köszönő viszony maradt fenn. Még augusztus végén beaddoltam snapchaten, ő vissza is igazolt a napokban.. KB 3 napig streakeltünk, megnyitotta a snapjeimet meg minden......ma este meg minden előmenetel nélkül törölt engem valamiért...... 😬 Szerintetek miért? Jó, nem ismerjük egymást, meg május óta nem beszéltem vele. De akkor is.... Szerintetek miért torolhetett csak úgy, ha már alapbol visszaaddolt és streakeltünk is. Na meg, ami fontos kérdés, szerintetek ettol függetlenül még próbáljak valamilyen platformon esetleg személyesen közeledni felé? Ő nem tudja, hogy bejön nekem, nem is közeledtem felé meg semmi... És törölt engem. Mit csináljak? Ez jelent így bármit is? 20/F,ő 18/L

2021. szept. 17. 02:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lett "hivatalos" pasija... A többi jelentkezőt meg pattintja.
2021. szept. 17. 08:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Akár, de én még nem nyomultam rá, nem voltam úgymond 'jelentkező".....szoval ezért nem értem a dolgot. Más ötletek? Szerintetek?
2021. szept. 17. 09:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

nem beszéltetek, nem közeledtél, akkor. most mit csináljon? :D

lekésted, haver. Ha akartad, tenni kellett volna érte, ha be is jöttél neki, megunta a várakozást

2021. szept. 17. 15:22
 4/4 A kérdező kommentje:
KB. 2-3 hete szakíthatott a csávójával. Nyilván nem írok rá már egyből másnap... Idő,..... de amúgy túlgondolom, rajottem.... Hülyeség volt ezt a kérdést kiirni... Szerintem max. nem akart streakelni olyanokkal, akiket nem igazán ismer, nem beszél velük....ez nem reális?Nem ismerte fel a snap nevem. Stb. Na mindegy, szerintem nincs gond. Majd személyesen dumalok vele kicsit....ha van bármi további vélemény, akkor írjatok nyugodtan.
2021. szept. 17. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!