Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak??
Szerintem keress magadnak egy hobbit ami leköt. Vagy esetleg menj el a barátaiddal valahová.
Csak fel a fejjel :)
Valami szorosabb kötelékre vágysz, leginkább egy sráccal és amiből szerelem lehet? Gondolom ilyesmi lehet, főleg hogy a barátokkal nincs gondod.
Azt tudod csinálni hogy türelmes leszel, nem sürgetsz olyan dolgokat, amiknek még nincs itt az ideje, hiába vannak körülötted olyanok, akik már benne vannak. Nem tudod milyen az életük, nem tudod mennyi problémával küzdenek a kapcsolatban, csak a szépet látod, hogy enyelegnek. Millió veszekedés, órákig tartó balhé van emögött, mert sokan még nincsenek azon a szinten, hogy tudják hogyan kezeljék a konfliktusokat, kapcsolatban feljövő kérdéseket.
Heti 5 edzésem van szóval hobbi az van olvasni és sütni is szeretek szóval elméletileg nem az unalommal van baj mert tudok mit csinálni.
Igen egy kapcsolat rengetegvszatsággal jár de oylan jó lenne néha megosztani valakivel azt a tömérdek mennyiségű szeretetet amit tudnék adni és igen is dolgozni kell egy kapcsolaton csak az emberek 90% nem alkalmas rá.
Játszani meg nem nagyon szoktam félek hogy szétaláznak😂
elvek? ismerkedsz ismerkedsz és ha megfelel össze jössz vele
nem lesz könnyű de nem lehetetlen úgy se találod meg a tökéleteset egyből
Teljesen megértelek, sokszor csak úgy elrepül 1-2 óra a semmire, általában olyan semmilyen kedvem van és szinte folyton arra vágyom, hogy valakivel megoszthassam az életemet, akit tényleg érdeklek és végre nem csak egyoldalúan én adnék a kapcsolatba, hanem közösen dolgoznánk rajta, de ilyen személyt még nem sikerült találnom, szóval marad a magány :/
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!