Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak!?

Figyelt kérdés

Van két fiú aki nagyon tetszik és hát az egyik nem rég szakított a barátnőjével és a volt barátnője húgával nagyon jóba vagyok szóval megígértem hogy nem lesz köztünk semmi de srác jeleket küld hogy tetszem neki de még nem írt rám és azt várom már egy ideje viszont a másik srác pedig már rám írt és beszélgettem vele és tényleg nagyon tetszik mindkettő és egyszerűen nem tudom mit csináljak vagy hogyan tovább.

Kérlek csak értelmes kérdéseket.

2021. aug. 16. 09:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Azzal, aki most szakított, még véletlenül se gyere össze. Valószínű hogy kell neki még idő ahhoz, hogy kiheverje a szakítást, addig te csak pótlék lennél neki és valószínű hogy nem járnál jól vele.
2021. aug. 16. 09:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyetertek az elozevel. Annyival egeszitenem ki hogy ha a masikkal mar beszeltek es szimpatikus akkor probalj ra koncentralni ne a masikra.

A masik pali tobb okbol is rossz otlet lenne. Eleve a hugaval megromlana a kapcsolatod, visszaelnel a bizalmaval.

Ne akarj moho lenni probald beerni 1el es abba adj bele mindent es visszakapod azt a szeretetet.

2021. aug. 16. 11:07
 3/4 anonim ***** válasza:
85%
Ne hamarkodd el. Idővel majd lép az egyik, vagy idővel lépj Te, amikor már választottál a kettő közül egyet.
2021. aug. 16. 15:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm sokat segítettetek.
2021. aug. 18. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!