Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak?Hogyan tovább?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak?Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Ráirtam egy lányra a napokban akivel egy jó ideje nem beszéltem!Röviden annyi hogy feladtam amikor még lett volna bármilyen esélyem!A barátai az én barátaim is,ők azt mondták irjak rá mert kedvel csak meg kellene ismerjen jobban!Èn nagyon sok dolgot tudok róla így nem tudom miket kérdezzek vagy... Naszóval ráirtam hogy vane kedve beszélgetni,igennel felelt és beszéltünk mindenféle random dolgokról.Nem tudom hogyan tovább mit irjak?Nem nagyon beszéltem eddig senkivel....csak vele,lövèsem sincs mit csináljak....
2021. máj. 3. 09:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha valóban jól ismered (és ő is téged), akkor találkozhattok személyesen is. Játszhattok kérdezgetős játékot is (egymást kérdezitek és egyre merészebb kérdések jönnek elő), ha nagyon chaten akarod folytatni.

Egyébként sose úgy írj rá egy lányra, hogy van-e kedve beszélgetni.

2021. máj. 3. 10:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Rájöttem hogy nem így kellett volna és most nem tudom hogyan kezdjek egy új beszélgetèst!
2021. máj. 3. 10:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Találj valami indokot, hogy ráírj, ez lehet bármi. Utána szépen át lehet vezetni a témát másra is. Ha nem pár szóban válaszol és ő is dob fel új témát, akkor jónak mondható a beszélgetés.
2021. máj. 3. 10:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem egy szavakkal válaszol....de nem nagyon dob fel témákat!
2021. máj. 3. 10:23
 5/5 anonim válasza:
Hívd meg kólázni vagy valami ilysmire. Majd jön a téma magától:)
2021. máj. 10. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!