Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Velem van a baj, miért nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj, miért nem kezdeményeznek?

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy már nagyon vágyom párkapcsolatra, úgy érzem, hogy mindenhogyan megértem rá. Így egy ideje sokkal nyitottaban állok a férfiakhoz, igyekszem én is kimutatni, ha valaki bejön. Viszont nem kezdeményeznek nálam, eddig 2 fiú volt, aki valamit is szeretett volna tőlem, az egyikkel randiztam is, de sajnos nem passzoltunk össze és nem volt azonos az értékrendünk. 1,5 éve gyakorlatilag senki nem kezdeményezett nálam így próbáltam én lépni olyan fiúknál, akiknek azt hittem, hogy bejövök viszont nagyon csúnyán pofára estem.

Ilyen esetben szerintetek velem van a probléma? Vagy csak türelmesebbnek kéne lennem?

(Egyébként igyekszem adni mind a külsőmre mind a belsőmre, a környezetem egyébként szépnek tart, szerintem inkább átlagos vagyok)

2021. okt. 31. 16:27
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Hány éves vagy? A próbálkozás a legjobb módszer a siker eléréséhez amúgy, és ha próbálkozol biztosan pofára is fogsz esni párszor ahogy mondtad. De ha folytatod, akkor előbb utóbb találsz magadnak valakit.
2021. okt. 31. 16:36
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Ismerkedj többet és ne feltétlenül az legyen az indok, hogy neked pár kell és ahogy előttem is írták, a tapasztalatgyűjtés nem mindig jár pozitív visszacsatolással.
2021. okt. 31. 16:40
 3/9 anonim ***** válasza:
75%

Fontos lenne tudnunk, hogy nézel ki, mennyi a korod, hogy öltözködsz... Valami infómorzsákat hintsél magadról, hogy mennyire vagy színes virág a méhek számára. Milyen nagy városban élsz? Kik vesznek körül? Milyen körökben mozogsz?

Mondjuk, az is igaz, hogy manapság elég töketlennek tűnnek a fiatal srácok. Nem mernek egyáltalán odamenni lányokhoz, de ez is érthető, hiszen félnek az kudarctól.

A legtöbb, amit tehetsz, hogy ontod magadból a jeleket, ha meglátsz egy számodra vonzó srácot. Nekem az is bejött, hogy kicsit(!!!) kihívóan öltöztem, szétterítettem a hajamat, igényesen sminkeltem... Ilyen apróságokon is múlik a külső, ami megfog. 19L

2021. okt. 31. 16:57
 4/9 A kérdező kommentje:
Alacsony és vékony vagyok,hosszú barna hajam és sötétbarna szemeim vannak. Szemüvegem is van. Nem szeretek kihívóan öltözködni, mert nem tükrözi a személyiségemet. Sminkelni néha szoktam, de csak a bőrhibáimat korrektorozom le és egy kis szempillaspirált dobok fel. Vannak napok, amikor csinosabban, máskor pedig inkább sportosan szeretek öltözködni (hangulatfüggő). Egy viszonylag kisebb városban lakok, viszont a környező településekről sokan járnak ide, így az is beleesik az ismerkedési körbe. Bulikba és egyéb hasonló helyekre nemigen járok,leginkább az iskolában, a baráti körön keresztül és az interneten próbáltam ismerkedni. 18 éves vagyok
2021. okt. 31. 17:26
 5/9 anonim ***** válasza:
8%
Ha egy városban laknál (tehát nem veled van baj, meg amúgy se), már rég lenne pasid, ahol kevesebb az ember, nehezebb ismerkedni. És ha a szemüveget negatív dolognak gondolod, akkor pl én kifejezetten szeretem a szemüveges lányokat. Esetleg egyetem vagy munka tervben van? Lehet majd ott találsz valakit :)
2021. okt. 31. 17:31
 6/9 A kérdező kommentje:

Egyetemre mindenképpen szeretnék majd menni.

Köszi a válaszokat. Nem siettetem, de azért majd igyekszem nyitott szemmel járni :)

2021. okt. 31. 17:38
 7/9 anonim ***** válasza:
77%

Nem lehet ennyiből tudni, lehet túlságosan nyomulsz, túl gyorsan akarsz eredményt. Ha te nem is gondolod így, fontosabb hogy a másik hogy látja.

Másik kézenfekvő lehetőség hogy olyan srácoknál próbálkozol, akiknél nincs esélyed vagy olyan személyiségek, hogy bőven válogathatnak. Gyakori szokott lenni, hogy túl nagyok az elvárások és nem meglepően jönnek a sorozatos kudarcok. Ezen kívül még lehet ezer oka, ezek a legáltalánosabbak.

Aki meg itt a töketlenkedő srácokról beszélt nagy mellénnyel, kicsit gondolkodjon el milyen helyzetben van. Ő kényelmesen válogathat, szemezgethet az érdeklődők közül, akik nem egyszer talpnyaló szintre lemennek és csak szórakoztatják. A kérdező megpróbált kezdeményezni, kicsit belekóstolt az ismerkedés világába és hogy mennyire nehéz, máris ki van készülve. Azok a fiúk, akik csak visszautasítást kaptak egész életükben, sokszor megalázva, kiröhögve, bunkón lerázva vagy fikázva, ne várja hogy a végtelenségig újra és újra próbálkoznak, teljesen érthetően.

A 3-4. pofon után már erősen meggondolja a másik, hogy van-e értelme folytatni ezt még tovább.

2021. okt. 31. 17:44
 8/9 anonim ***** válasza:
94%
Pedig, ha te tudnád, hány békát kell megcsókolni, amíg valamelyikből királyfi válik😜 Szóval kitartást!
2021. okt. 31. 18:13
 9/9 anonim ***** válasza:
32%
ha gondolod dumálhatnánk és kideríthetnénk mi a baj, már ha van egyáltalán bármi is
2021. nov. 1. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!