Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezzek?
2 évig bejött az osztálytársam, de igazából csak egyszer beszéltünk a 4 év alatt és akkor is neten :/ Próbáltam elfelejteni, hiszen nem adta semmi jelét, hogy bejonnek neki.
Már 2 éve elballagtunk és azóta nem láttam, viszont a napokban benne volt az egyik álmomban és azóta megint rá vagyok kattanva, nem tudom kiverni a fejembol.
20 évesen egy kicsit ciki és gyerekes problémának tunik, ezért írtam inkább ebbe a kategóriába. Tudni kell rólam hogy még randin sem voltam eddig szóval fogalmam sincs hogy hogyan mennek ezek a dolgok de abban már biztos vagyok, hogy csak akkor fogom tudni végleg elfelejteni, ha megmondja a szemembe, hogy nem jövök be neki.
Viszont fogalmam sincs hogy hogyan kéne rairnom, mert azt már nem mondhatom hogy bejön mert ugye régen találkoztunk, de az biztos hogy külsőre nagyon jól néz ki és amikor neten beszéltünk meg régen akkor is kedves volt.
Nem fogom azt megkérdezni, hogy bejövök e neki, mert az szánalmas szerintem viszont semmi más nem jutott az eszembe :/ Mivel kb egyáltalán nem beszéltünk ezért így a semmiből rairni nem tudom mivel kéne úgy, hogy a valaszabol lejojjon, hogy akar e tőlem valamit és emellett ne egessem be teljesen magam.
Írj rá, érdeklődj hogy mit csinált, mi történt a ballagás óta (ugye mióta nem láttad).
Aztán majd ő is kérdez valamit és így el tudtok beszélgetni az elmúlt időszakról, meg persze be lehet dobni más témát is.
Utána meg írj neki mondjuk egy nappal később, megint beszélgettek kicsit...
Azt hogy bejössz-e neki, nagyon egyszerű kideríteni.
Egy ideig nem kezdeményezel beszélgetést, hanem a 3-4. napon vársz hogy írjon.
És ha rádír, akkor valószínűleg tetszel neki.
Remélem segítettem, hajrá 😁
Köszönöm a választ kettes!
Természetesen ezen én is gondolkodtam viszont elég komplikált a helyzet, mert mint írtam egyszer beszéltünk neten, viszont akkor is én írtam rá és csak egy képére reagáltam és egész végig arról beszéltünk, semmi személyes meg semmi ilyen "hogy vagy" dolog nem volt úgyhogy nem is tudom hogy válaszolna e ha ilyennel kezdenek(ja és azt a beszélgetést is ő fejezte be egyszavas válaszokkal, arra meg emlékszem) :(( tudom, hogy nem veszthetek semmit viszont azért bennem van az hogy mi lesz ha a többiek megtudjak(főleg hogy közeledik az osztály találkozó)
Eddig nagyon magabiztos voltam ezzel kapcsolatban de most kezdek félni
Lehet hogy 2 éve egyszavas válaszokat írt, de azóta sokminden változhatott.
Ne csak egy képről beszéljetek, legyen valami más téma is.
Mindenképpen próbáld meg.
Amiatt ne izgulj, hogy mi lesz, ha a többiek megtudják.
Egyszer én is elkezdtem beszélgetni egy volt osztálytársammal, aztán randira hívtam, de visszautasított.
Azóta 3 osztálytalálkozóm volt és nem került szóba ez a dolog.
És soha nem is érdekelt, hogy mi lesz ha a többiek megtudják.
Ha neked tetszik valaki akkor ne azon járjon az agyad, hogy mi lesz a többiek véleménye ha esetleg nem jön össze a dolog.
Szinte mindenki kapott már visszautasítást, bizonyára a volt osztálytársaid is.
Szóval nem fognak úgy nézni rád, mint aki most jött le a Holdról.
+Ha tetszik neked egy srác akkor az hogy próbálkozz nála, sokkal fontosabb dolog, mint a többiek véleménye.(bár nem hiszem hogy ez lenne a téma az osztálytalálkozón, legalábbis elég abszurd lenne)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!