Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kezdeményezik egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kezdeményezik egy fiú se? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Próbálom érthetően vázolni a helyzetet.

Egy srác se kezdeményezett még nálam, ha lehetett volna bármi is mindenki “visszavonult” lol bocsi nem tudom, hogy fogalmazzam meg jobban. Nem tudom mit rontok el, próbálok mindenkivel nyitott lenni, általában meg is találom rögtön a közös hangot.

Szerintem a személyiségemmel sincsen túlzott probléma, vannak hülyeségeim de kinek nincsenek haha.

Külsős dolgokra kitérve (mert biztos lesznek akik majd írják hogy biztos csak ronda vagy💀) nem gondolom magam csúnyának, legtöbbször pozitív visszajelzéseket kapok. Nem merek kezdeményezni senkinél párkapcsolat terén, mert félek, hogy megint nem viszonozná senki. Köszi az értelmes válaszokat előre is.

17/L

2021. okt. 19. 23:58
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Ebben a korban nagyon ritkán találsz normálisan kezdeményező pasit. Ilyenkor még nagyon éretlenek vagyunk mi pasik. Én huszonévesen tanultam meg normálisan kezdeményezni. Gondoltál már arra, hogy érettebb pasikkal ismerkedj? Huszonévesekkel?
2021. okt. 20. 00:56
 2/5 anonim ***** válasza:
48%
Mert még fiatal vagy és ők se tudják, hogy mit akarnak. Illetve sokan ugyanúgy vannak a kezdeményezéssel, mint te. Ezt el kell engedni és menni kell, kezdeményezni, próbálkozni.
2021. okt. 20. 05:42
 3/5 anonim ***** válasza:
79%
Kezdeményezz te! Ha nem viszonozza, akkor amúgy is hiába várnál az ő lépésére. Ha viszont tetszel neki, akkor örülni fog, hogy te kezdeményeztél.:)
2021. okt. 20. 07:04
 4/5 anonim ***** válasza:
17%
Majd kezdeményezek én!
2021. okt. 20. 08:18
 5/5 anonim ***** válasza:
44%
1es jól mondja, elég éretlen ilyen fiatalon még mindenki, néha azt is cikinek érzik, ha valakivel járnak, nem merik felvállalni sem. mozogj tényleg huszon éves emberek között, azok a pasik már talán mernek kezdeményezni nálad.
2021. okt. 20. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!