Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudna kezdeményezni egy lány a fiúnal? Lányok ti hogy szoktatok?
Nem vagyok lány, de tanácsot adhatok:
Legyél sokat a szeme előtt, hogy felfigyeljen rád. Ha nem béna a fiú és tetszel neki, akkor megszólít.
Ha béna, de más esetben is, "produkáld" magad előtte: ránézéskor enyhe mosoly, vesd hátra a hajad, amikor jön szembe, figyeld őt gyakran, hogy ezt észre is vegye, de ilyenkor ne kapd el hirtelen a tekinteted, hanem 1-2 másodperc múlva lassan nézz más irányba.
Végső esetben Te is megszólíthatod.
Nekem soha nem okozott problémát leszólítani idegeneket.
Amúgy szinte bármivel oda megyek a másikhoz, ha látom hogy nem zavarom.
De eddig az vált be a legjobban, hogy megkérdeztem tud-e valami jó kajáldát/kávézót a környéken :D
A lányok ebben nagyon kreatívak és találékonyak.
Mindig oda keveredik (véletlenül) a srác mellé.
Ezzel-azzal meg szólítja, beszélgetést indít semmiségekről.
Hozzáér (véletlenül) amikor elmegy mellette.
Összefut vele az utcán (véletlenül) és kiderül, hogy egy irányba megy a sráccal aki neki bejön.
Megadja a telefonszámát (véletlenül) hogy esetleg ha a baráti társaság moziba menne vagy úszni a strandra, mert ugye a nagy társaság kell mindig (meg néha elsodródni (véletlenül) a nagy társaságtól egy kis csendes dumálásra.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!