Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ilyenkor hogy reagálto...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ilyenkor hogy reagáltok, viselkedtek?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, van egy alakulóban lévő kapcsolatotok, viszont mondjuk egy osztálytársatok is érezhetően vonzódik hozzátok, keresi a szemkontaktust, próbál közelebb kerülni, beszélgetni, megnevettetni stb.

Hogyan reagáltok ilyenkor?

Szemeztek vele, mosolyogtok rá, kedvesek vagytok vele, vagy inkább próbáljátok neki valahogy jelezni, hogy nektek más tetszik?

2021. okt. 9. 23:52
 1/3 anonim ***** válasza:
82%
Mindenképp kedves vagyok vele, mert még is csak ő is emberből van, és próbálom úgy kezelni, mintha sima barátság lenne, és amikor elkezd közeledni jobban akkor megmondom neki, hogy sajnálom, de nekem más tetszik, de attól még lehetünk barátok. Sztem ezt így jó kezelni
2021. okt. 10. 00:48
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ mennyire jössz be neki. Ha igen, akkor elfogadja és flörtölget, ha nem, akkor ignorál és menekül.
2021. okt. 10. 01:09
 3/3 A kérdező kommentje:
És ez azt jelenti, hogy akkor esélye is lehet nála az osztálytársának?
2021. okt. 10. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!