Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, ti mikor viselkedtej...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mikor viselkedtej így egy lánnyal?

Figyelt kérdés

Barátságból vagy esetleg mert akartok tőle többet is?

Szoval tegyuk fel, beszeltek egy lannyal, es viccelodtok nagyon sokat. Kivulrol ugy tunhet h sertegetitek egymast de valojaban mind ketten jok szorakoztok. Folyton beszeltek facen ahol szinten gyakran szurkalodtok viszont ezzel egyutt felajanljatok a lanynak h mindig hajlandok vagytok neki lelki tamaszt nyujtani. Miert? Baratsag vagy nalatoj ez mar tobbrol szol?

2017. szept. 2. 20:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez azért szerintem elég sok egyéb tényezőtől is függ. Találkoztatok már/rendszeresen találkoztok személyesen is? Abból, hogy élőben hogyan viszonyul hozzád, hogy viselkedik mikor veled van, sokkal több minden kiderül. Nekem vannak barátaim, akik tényleg törődnek így velem, de állandóan szivatjuk egymást, és tényleg csak barátok vagyunk és jó így nekünk, illetve vannak olyanok is, akik többet is szeretnének.
2017. szept. 2. 20:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Én nem csinálok ilyet,ez a "csipkelődés" nálam gyerekes :D
2017. szept. 2. 20:47
 3/4 Stark2000 ***** válasza:
Ha tetszik egy minimálisan az illető, akkor csak nagyon egyértelmű hangsúllyal viccelődök ilyen "szurkálódással" . A lelki támaszt viszont valószínű csak ilyen esetben mondanám, vagy talán nagyon mély és hosszú idejű barátságnál. Ha nem tetszik a lány és ismerem már egy ideje, akkor szoktam szurkálódni, de ritka. Nálam jellemzően sok idő kell hogy elteljen, hogy ennyire feltudjak oldódni.
2017. szept. 2. 21:09
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Mi a párommal szoktuk csinálni ezt a csipkelődéses dolgot. Tudjuk, hogy hol a határ és mi az amikor már valami egyikünk számára sem vicces, hanem inkább bántó. Azt a határt mindig betartjuk és addig mindketten jókat nevetünk rajta. :) Aki azt mondja rá, hogy gyerekes annak én úgy gondolom, hogy nincs humorérzéke.

21/F

2017. szept. 2. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!