Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félénk fiúk! Általában hogy viselkedtek, ha tetszik nektek egy lány? Barátságot kezdeményeztek vagy még azt sem?
Tipp: ne kezdj osztálytársal, ha nem sikerül az elején akkor beégsz és ott maradtok egymás mellet, mint az elött de lesz egy kis frusztráció. Ha sikerűl, de szét mentek, akkor is bejön az előzö. Ha minden jól megy akkor tévedtem.
Nekem is tetszett a volt osztálytársnőm, azt bégtem, ő még játszott velem, utána meg kiakart használni, de ez csak velem történt.
De ha úgy érzed, hogy minden pacek akkor tedd meg.
De a félénk fiuknál is van az aki oda mer menni, van a másik aki már nem, csak fb irogatással megy. Ha félénk akkor utobbi lesz, de lehet az se.
Köszönöm a válaszodat!
Igazából nem leszünk sokáig osztálytársak. Végzősök vagyunk. Úgy gondoltam, hogy érettségi előtt vagy után bepróbálkozok nála. Csak bizonytalan vagyok, mert nem ad egyértelmű jeleket a fiú. Nem akarok beégni, így is elég sok megszégyenülésben volt részem. :(
Köszönöm a válaszodat :)
Hasonlít a leírásod arra fiúra :D Ő is mosolygós típus, amikor mosolyogva néz rám, akkor mindig elkapom a tekintetem, amit baromira utálok magamban és nehezen tudom kontrollálni ezt. Egyszerűen vele nem bírom tartani a szemkontaktust.
Szeretnék valahogy a közelébe férkőzni, csak az a probléma, hogy mindig ott vannak a barátai..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!