Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 15 éves lány együtt egy 19...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves lány együtt egy 19 éves lánnyal? Mennyire fér bele korkülönbség szempontból?

Figyelt kérdés
2021. szept. 12. 21:12
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Szóval ne legyen baj, ha valaki " beszól " elvégre azaz abnormális, ami most zajlik
2021. szept. 13. 16:06
 12/28 A kérdező kommentje:
Az, hogy mi abnormális, mi nem, az nézőpont kérdése. De mivel nem azt kérdeztem, hogy normális-e ha lány lánnyal van együtt, így irreleváns, hogy most erről ki mit gondol, mert a kérdés a korkülönbségről szólt. Most nyilván tisztázom, hogy mind a ketten lányok vagyunk, mert az ilyen kérdéseknél kérdés szokott lenni, hogy mennyi idős a fiú, és mennyi a lány.
2021. szept. 13. 16:53
 13/28 glp válasza:
88%
Érdekes, itt senki nem kezdett el szörnyülködni a korkülönbségen... Egy másik kérdésnél, 14L 19F, na ott a srác lassan már "aberráltperverzbetegállat"... Ez itt miért nem téma, sztem ez ugyanaz, csak itt két lányról van szó!
2021. szept. 14. 05:51
 14/28 anonim válasza:
71%

Ha nem tetszik a lány lány kapcsolat, az oké, véleményed is lehet, de minek írod ide? Nem tok mindegy neked, hogy ő kivel van együtt?

Kérdésre válaszolva, nekem 19 éves koromban már meredek volt a 15 éves, mert egyszerűen ezekben az eletszakaszokban meg kicsit nagyobb a szakadék 4 év korkulonbsegnel is szerintem. Egyikotok meg az erettseginel se jár, a másik meg az egyetemen van jó eséllyel, és teljesen más környezet. (nyilván mondjuk 26 és 30 éves más tészta, mert ott kb ugyanaz a ciklus van az eletetekben).

Ettől függetlenül, ha ez nem befolyásol titeket, akkor csináljátok. Amúgy is nektek kell tudni, hogy akarjátok-e, nem bigott idiotaknak ezen az oldalon :)

2021. szept. 14. 07:28
 15/28 TAKIMLISIM válasza:
63%
Nyilván teherbe nem fogtok esni, de ha te vagy a fiatalabb, akkor egyrészt figyelj oda, hogy semmi rosszba ne vigyen bele (drog, durva piálás, cigi), és azért érdemes tudni, hogy nincs-e semmilyen nemi betegsége. Nyilván máshogy megy a folyamat, de szerintem így is tudnak terjedni a dolgok. Igazából fiúk nékül sok mindenből kimaradsz, de ha nem indul be semmi, egyetlen fiúval sem, akkor ez van. Éldegéljetek nyugodtan, de ne fordítsátok ki mindenki elé, mert az frusztráló, de a heteróknál is, amikor mindenkivel mindenképp tudatni akarják, hogy együtt vannak. Azért ne zárd el magad a srácoktól, lehet egyszer meglesz a lovag, aztán új világ tárul eléd.
2021. szept. 14. 21:02
 16/28 anonim válasza:
100%
Amm en csak ugy kerdezem h 1 lány hogy tud teherbe esni egy masik lanytol? Csak azert kerdezem mert en hulye vok az ilyenekhez
2021. szept. 16. 01:05
 17/28 anonim válasza:
69%
A fiúk többsége nem talál kivetnivalót lány-lány kapcsolatban, sőt a szexuális részét nagyon is vonzónak találják. No de itt Rólatok van szó és gondolom nem a szex tölti ki a nap nagy részét. Vagyis, ha mindketten úgy éreztek a másik iránt, hogy ha nem látom akkor máris hiányzik, akkor itt bizony komoly érzelmi kötelék alakult ki. Azt is figyeljétek meg magatokon, hogy vannak-e olyan fiúk, akiket megnéztek magatoknak és még tetszenek is? Ha nincs ilyen, akkor Nektek együtt kell járni, vagy élni, amíg csak így éreztek. Négy év korkülönbség nem nagy ügy. Közös dolgokat szerettek, hasonlóan látjátok a világot, vagyis ez a pár év nem lehet gond. A testi szerelemben pedig annyi örömet szerezzetek egymásnak, amennyit csak bírtok, mert a fiatalság és az élet sajnos eléggé rövid. A hétköznapokban javasolnám a barátnői viselkedést, mert sok hülyeségtől és rosszindulatú tahóságtól kímélhetitek meg magatokat. De ha bátran felvállaljátok a kapcsolatotokat és az ezzel járó kellemetlenségeket az emberek részéről, akkor nem kell álcázni azt. A társadalom még nincs készen a meleg párok teljes elfogadására, de egy biztos: Két nőt könnyebben elfogadnak, mint két férfit.
2021. szept. 16. 01:40
 18/28 tesho ***** válasza:

Nekem, mint érett férfinak egy ilyen összebújást egészen, de egészen közelről kellene szemügyre vennem, hogy megfelelő választ adhassak a kérdésedre!

😅😅😅

2021. szept. 16. 09:47
 19/28 heil cézár ***** válasza:
100%

Jogi szempontból: Ha szexuális kapcsolatot is folytattok, itthon legális, mivel Magyarországon 14 év a beleegyezés korhatára. A 15 éves korod épphogy belefér a legtöbb EU-s országban is egy ilyen kapcsolathoz. Házzasságra itthon nincs lehetőség azonos neműek számára, viszont van 'bejegyzett élettársi kapcsolat', ami pár különbséggel olyan mint a házasság. Ezt viszont csak 18 éves korodban köthetnéd meg a pároddal. (Ellentétben a házasság 16 éves korhatárához (amihez viszont gyámhivatal engedélye szükséges))

Személyes vélemény: Én szülőként nem a kapcsolat természete miatt aggódnék, mint mások itt (melegkapcsolat), hanem a korkülönbség miatt. 1-2 év különbség még OK. 15 és 19 az SOK ebben a korban. A legális pedofília határán egyensúlyoztok. Lehetséges hogy a párod csak kihasználja a tapasztalatlanságodat, naivitásodat. 19 éves az már nagyjából felnőtt, te még gyerek vagy, sok változáson fogsz átesni, mentálisan és testileg is. Teljesen más szakaszban jártok az életben, rengeteg minden változhat. A szüleid helyében én aggódnék. Az a minimum hogy elbeszélgetnénk a pároddal, hogy mik a szándékai egy 15 éves kislánnyal 19 évesként. Ha tényleg szeret, nem búj ki a konfrontálódás alól, és megmagyarázza az érzéseit.

Szóval hogy 'belefér-e' vagy sem az azon múlik, milyen személy is valójában a párod. Szexuális predátor csak jól leplezi? Csak kihasznál, manupulál (szexuálisan és/vagy érzelmileg az mindegy.)? Vagy tényleg őszintén szeret és tisztel?

Mindenesetre, szülőként egy alapos elbeszélgetést folytatnék a hölgyel, hogy felmérjem nem-e jelent veszélyt a lányom fejlődésére.

2021. szept. 16. 12:22
 20/28 A kérdező kommentje:

Igazából én vagyok az idősebb. Nem akarom elkiabálni, de szerintem alakul köztünk, legalábbis eddig úgy néz ki. Igazából az iskolába/kollégiumban ismertük meg egymást.

Abban biztos vagyok, hogy részemről nem kihasználás a dolog. Nincsenek nagyon káros szokásaim, és túl tapaaztaltnak sem mondanám magam

2021. szept. 16. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!