Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak miért csak az elérhetetlen fiúk tetszenek?
Mostanában azt veszem észre
,hogy a hozzám hasonló srácokat a lányok figyelmen kívül hagyják és az olyan fiúkat részesítik előnyben akik miatt egész nap szoronganak,sírnak,mert nem ír vissza,el érhetetlen stb kérdem én miért?
Most gondolom mindenki egy pattanásos alacsony srácnak gondol,aki egész nap zaklatja a lányokat.Pedig nem!
Nem vagyok alacsony és még jól is nézek ki.
így ezzel a tudattal,hogy a lányoknak csak rossz fiúk jönnek be nagyon probalkoznek be náluk..
Én nem tudnám azt meg csinálni ,hogy beszélgetés közben le lépjek,több napra.Nem játszanék egy lánynak az érzéséivel sem,ez nem én vagyok.
Hát igazából ezt én is szeretném tudni.
16 éves lány vagyok, és bevallom, hogy nekem sajnos az ilyenek jönnek be:/ fogalmam sincs miért. Aki nem ilyen, az el van könyvelve papucsnak. A vicc az, hogy örökké azt kérdezgetjük, hogy "miért nincsenek normális fiúk?", Amikor vannak, pedig leszarjuk őket.
De ez 2 okból is lehetséges...1) én például egy "jóreggelt lúzer" típus vagyok, nem egy "hogy aludtál hercegnő?". Meg kell találjam a barátot (havert) a srácba, nem csam a pasimként akarom kezelni. Hülyülni vele egy csomót, szívatni(ő is engem), nem olyant, hogy akármit mondasz, a srác megsértődik, mert nincs önbizalma. Nekem olyan kell, hogy kimondja a véleményét akármikor akárkinek. Védjen. Szóljon be néha(persze nem ok nélkül, hanem csak szívatásból). De ezek mellett fontos, hogy szeressen. De azt ne úgy mutassa ki, hogy csöpögős verseket ír, vagy hasonló, hanem a saját stílusában.
2)az ilyen leszarom típusú fiúk, általában jóképűek. Erre mennek a lányok. Nem a stílusra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!