Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan szép, tökéletes, és elérhetetlen az animés lányok szinte mindegyike?
Nem azok, csak ezt akarják elhitetni magukról.
Meg kell dönteni a francba mindet!
Szerintem az animés lányok 10-30%-áról beszélsz, mert nekem az animés lányok az ismeretségi körömben javarészt pattanásos, duci/anorexiás, nem túl igényesen vagy pedig túlságosan is csicsán öltözködő lányokból áll.
Természetesen valóban ismerek olyan csinos lányokat is akik szoktak animéket nézegetni, de nem kifejezetten mindennapos dolog a napjaimban, hogy elkezdek ismerkedni egy csinos lánnyal majd elkezd az animékről beszélni esetleg megismerek egy csinos lányt, de még nem vagyok biztos abban, hogy ráközeledjek-e ezért Facebookon lenyomozom, hogy van-e párja, de a lánynak valami anime karakter a profilképe.
Természetesen a külső nem mérvadó abban, hogyha valaki megnéz elsőnek egy animét akkor mennyire fogja azt gondolni, hogy ezentúl hobbit fog csinálni animézésből.
Személy szerint én még egy animét sem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!