Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha egy olyan lány tetszik, aki elérhetetlen, mert már elköltöztem abból a városból 40km-re?
Szerintem az lenne a legjobb ha hetente egyszer talakoznatok de akkor nala alszol v o nalad es akkor 2 napot egyutt vagytok es nem utazik egy nap 80kmt
Ha ezt csinaljatok akkor egyszer itt egyszer ott legyen mert ez a csaladjat is zavarhatja
Bizonyítozz tény hogy net használatával irogatáshoz, beszélgetéshet nincsenek závolságok. (Példa rá kérdésed kiírása erre az oldalra.)
Az, hogy neked tetszik ő, vajmi kevés.
Előbb tudd meg, hogy te tetszel-e neki.
Nem kinézetre, - ahhoz elég lenne egy fénykép is - hanem gondolkodásmódra, jellemre megfelelsz-e elvárásainak.
(Beszélgetésednél vigyázz, ne írjad neki, hogy a világ végére is elmennél érte/hozzá.de 40 km az sok és messze ven!Ö
40 km simán belefér. Én pl.:60 km-rl járok be suliba 🤷♀️
Ha tetszik a lány ,akkor szerintem 1 próbát megér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!