Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek ha egy olyan lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha egy olyan lány tetszik, aki elérhetetlen, mert már elköltöztem abból a városból 40km-re?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 20. 01:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
40km az semmi, busszal 1 óra, van aki Budapesten ennyit utazik hogy iskolába járjon
2020. ápr. 20. 01:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az lenne a legjobb ha hetente egyszer talakoznatok de akkor nala alszol v o nalad es akkor 2 napot egyutt vagytok es nem utazik egy nap 80kmt

Ha ezt csinaljatok akkor egyszer itt egyszer ott legyen mert ez a csaladjat is zavarhatja

2020. ápr. 20. 02:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Bizonyítozz tény hogy net használatával irogatáshoz, beszélgetéshet nincsenek závolságok. (Példa rá kérdésed kiírása erre az oldalra.)

Az, hogy neked tetszik ő, vajmi kevés.

Előbb tudd meg, hogy te tetszel-e neki.

Nem kinézetre, - ahhoz elég lenne egy fénykép is - hanem gondolkodásmódra, jellemre megfelelsz-e elvárásainak.

(Beszélgetésednél vigyázz, ne írjad neki, hogy a világ végére is elmennél érte/hozzá.de 40 km az sok és messze ven!Ö

2020. ápr. 20. 06:34
 4/6 Lena7 ***** válasza:
100%

40 km simán belefér. Én pl.:60 km-rl járok be suliba 🤷‍♀️

Ha tetszik a lány ,akkor szerintem 1 próbát megér

2020. ápr. 20. 07:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
120km-re 2 óra és 45 percnyi buszútra lakunk egymástól a párommal. Az a 40km hidd el nekem nem a világvége... Annyival kell számolni hogyha összejön onnantól kezdve a hétvégék tabuk mert egyedül akkor tudtok együtt lenni.
2020. ápr. 20. 08:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Lassan el kellene felejteni, de még előtte annyit megtehetnél, hogy írnál neki mondjuk az fb-n egy kedves levelet: "Lehet, hogy te nem is tudod, milyen szimpatikus voltál nekem, nagyon szerettem volna veled megismerkedni, de sajnos, most már végképp nem tehetem, mert több kilométer távolságra költöztünk Tőled. Vagy esetleg mégis lenne rá lehetőség?" - Ezt írd meg neki, és ha nem jön válasz, akkor hagyd annyiban a dolgot. Persze csak akkor írj, ha független, legalábbis férje nincs. Vagy más nem próbálkoztál másképp.
2020. ápr. 21. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!