Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tetszik egy lány de van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány de van barátja. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Néhány hónapja tetszik egy lány akivel csak látásból ismerjük egymást, tudom a nevét és ő is az enyémet. Ő egy évvel idősebb nálam. Nem vagyunk semmilyen kapcsolatban, annyi, hogy köszönünk egymásnak ha összefutunk az utcán, iskolában stb. Nagyon szép a haja, a szeme, az arca, az egész teste. Belső tulajdonságait tekintve is kívánatos, egy kedves, jóindulatú, mosolygós lány. Valami nagyon megfogott benne és minden vágyam az, hogy a barátnőm legyen. Azonban eddig nem nagyon mutattam ki az érzéseimet felé, nem udvaroltam neki, mert eléggé félénk fiú vagyok. Nemrég viszont kiderült, hogy van egy pasija akivel már fél éve együtt vannak. Láttam már őket együtt kézen fogva sétálni, nagyon jól elvannak, a fiú sem tűnik bunkónak, nem is erről van szó csak nagyon szerelmes vagyok belé és egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből. Eddig még nem volt barátnőm, mert mint írtam, elég bátortalan vagyok.

Ti kerültetek már hasonló helyzetbe? Mit tanácsoltok?

2020. márc. 3. 20:20
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Felejtsd el. Jobbat nem tudsz.
2020. márc. 3. 20:28
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Figyelj van már barátja, ne csinálj semmit, jobban jársz a magad érdekében, hogyha elfelejted felesleges olyan busz után futni ami nem vesz fel, majd lesz másik busz aki fel is vesz. Tehát felejtsd el azt a lányt, és keress mást. Mégha nyitnál is a lány felé olyan módon kikosarazna mert, hogy van barátja. Szóval szerintem az egész ügy felejtős.
2020. márc. 3. 20:32
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
Ez tudom hogy hülyén hangzik, de az a pasi tuti a palija? Én egyszer egy fiúnál pont ezért nem léptem semmit, mert mindig láttam egy lánnyal és azt hittem a csaja, de kiderült, hogy nem, csak jó haverok. XD fml
2020. márc. 3. 20:44
 4/6 anonim válasza:
69%
Ne állj le! Azonban, ne is menj rá a lányra. Legyél jóban a hölggyel, ha szakítanának és esetleg már kijön az ezzel járó általános "depresszióból" akkor esetleg össze tudj vele jönni. De amíg van fiúja, más lányokra próbálj úgymond "ráhajtani." Ja és úgy mondom, hogy teljesen ugyan ebben a helyzetben voltam, de én pont nem azt csináltam amit most leírtam. És majdnem megjártam. Tanulj az én hibámból.
2020. márc. 3. 21:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Addig semmit nem tudsz tenni, amíg barátja van. Tartsd fent azt ami van, de nem kezdeményezz nála.
2020. márc. 3. 23:08
 6/6 anonim ***** válasza:
81%

Maradj vele jóban, de ne hajts rá.. Ha ráhajtasz, lehet még tetszenél is neki, de a) nem csalná meg a barátját, és csak mindkettőtöknek fájna b) megcsalná a pasiját, és vagy otthagyja érted, vagy kitart mellette, de legalább szarul is érzi magát miatta.

Az az egy esélyed lenne, ha annyira elbűvölnéd, és miattad elhagyná a párját, de iszonyat instabil lenne még az előző kapcsolata miatt.

Igazából mindenhogy szarügy, ha vége lesz a párjával esetleg, akkor egy érzelmi hulladék lesz egy ideig, ott sem túl rózsás a helyzet.

2020. márc. 9. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!