Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány de van barátja. Mit tegyek?
Néhány hónapja tetszik egy lány akivel csak látásból ismerjük egymást, tudom a nevét és ő is az enyémet. Ő egy évvel idősebb nálam. Nem vagyunk semmilyen kapcsolatban, annyi, hogy köszönünk egymásnak ha összefutunk az utcán, iskolában stb. Nagyon szép a haja, a szeme, az arca, az egész teste. Belső tulajdonságait tekintve is kívánatos, egy kedves, jóindulatú, mosolygós lány. Valami nagyon megfogott benne és minden vágyam az, hogy a barátnőm legyen. Azonban eddig nem nagyon mutattam ki az érzéseimet felé, nem udvaroltam neki, mert eléggé félénk fiú vagyok. Nemrég viszont kiderült, hogy van egy pasija akivel már fél éve együtt vannak. Láttam már őket együtt kézen fogva sétálni, nagyon jól elvannak, a fiú sem tűnik bunkónak, nem is erről van szó csak nagyon szerelmes vagyok belé és egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből. Eddig még nem volt barátnőm, mert mint írtam, elég bátortalan vagyok.
Ti kerültetek már hasonló helyzetbe? Mit tanácsoltok?
Maradj vele jóban, de ne hajts rá.. Ha ráhajtasz, lehet még tetszenél is neki, de a) nem csalná meg a barátját, és csak mindkettőtöknek fájna b) megcsalná a pasiját, és vagy otthagyja érted, vagy kitart mellette, de legalább szarul is érzi magát miatta.
Az az egy esélyed lenne, ha annyira elbűvölnéd, és miattad elhagyná a párját, de iszonyat instabil lenne még az előző kapcsolata miatt.
Igazából mindenhogy szarügy, ha vége lesz a párjával esetleg, akkor egy érzelmi hulladék lesz egy ideig, ott sem túl rózsás a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!