Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak miért csak az elérhetetlen fiúk tetszenek?
Mostanában azt veszem észre
,hogy a hozzám hasonló srácokat a lányok figyelmen kívül hagyják és az olyan fiúkat részesítik előnyben akik miatt egész nap szoronganak,sírnak,mert nem ír vissza,el érhetetlen stb kérdem én miért?
Most gondolom mindenki egy pattanásos alacsony srácnak gondol,aki egész nap zaklatja a lányokat.Pedig nem!
Nem vagyok alacsony és még jól is nézek ki.
így ezzel a tudattal,hogy a lányoknak csak rossz fiúk jönnek be nagyon probalkoznek be náluk..
Én nem tudnám azt meg csinálni ,hogy beszélgetés közben le lépjek,több napra.Nem játszanék egy lánynak az érzéséivel sem,ez nem én vagyok.
Én alacsony srác vagyok (170cm) és emiatt gyakorlatilag alig van esélyem:/
De ilyen az élet egyszer fent egyszer lent
8# nyilván nem ajánlanám fell magamat,de viszont én nem hülyítenem
És nem adnám az elérhetetlen srácot..🤷🏻♂️
Nem zaklatnám egésznap,de viszont ha tetszik nekem valaki az kimutatóm azzal,hogy kedves vagyok
ezt sem kell túl gondolni csak megadóm a neki járó tisztelet,(nem csak azt tisztelem aki tetszik nekem)
Csipkelődök vele
De ez téma függő,nyilván fontos a komolyság is
Utána nézek milyen zeneket szeret 😅
Hátha nekem is tetszik és már is van egy közös témánk
meg nem árt ha van némi konyításom a kedvenc zeneiről.
Bókolok,bár ezt ritkán.
Keresem a társaságát.
9# ha egy lány figyelmen kívül hagy lekopok,nem könyörgök és nem is írok ilyeneker,hogy "miért nem írsz vissza"
" itt vagy"
Miből gondolod, hogy aki veled jönne össze, nem rágná magát azon, hogy most miért nem válaszolsz neki
Itt nem ezzen van a hangsúly ez nem a lányokon múlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!