Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kérdezzem meg írásban,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérdezzem meg írásban, hogy tetszem-e neki?

Figyelt kérdés

Egy ideje beszélgetek egy lánnyal írásban. Sajnos személyesen nem tudunk találkozni (még), viszont szeretném tudni, hogy bejövök-e neki, mert akkor úgy készülnék a talira is. Szerintetek hogy kérdezzem meg (indirekt, vagy féldirekt módon), hogy bejövök-e neki?

18f

2021. aug. 16. 10:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%
Féldirekt modón kérdezd meg!
2021. aug. 16. 11:02
 2/11 A kérdező kommentje:
Ez oké, de pontosan hogy?
2021. aug. 16. 11:27
 3/11 anonim ***** válasza:
37%

Mondjuk úgy. Tetszik-e valaki Neked, akivel írsz például?

Ez az ötletem!

2021. aug. 16. 11:30
 4/11 anonim ***** válasza:
90%

Egyenesen, tökösen kérdezd meg. Nem mindig jó, ha burkoltan, kerülgetve akarod kifejezni magad. Ez egyébként szerintem pozitívum is a szemében, hogy egyenesen megkérdezed.

Azt írtad nem tudtok találkozni még. Ez nem tudom mit jelent, de így elsőre ezek alapján megpróbálnék egy olyat, hogy "tényleg, majd akkor azt a randi időpontot pontosíthatnánk" vagy ilyesmi. Nyilván neked kell tudni a beszélgetés hangulatából, hogy mi az ami már merész. De én ilyesmire gondolnék.

2021. aug. 16. 11:38
 5/11 anonim ***** válasza:
71%
Tolem altalaban ugy erdeklodik meg hogy elotte ok irjak le. Megdicsernek, vagy kifejti hogy szimpatikus vagyok neki nagyon. Erre en irok valamit, szepen megkoszonom es valamit ilyenkor en is visszaszoktam neki irni. Ha esetleg megse ir vissza hogy te is szimpatikus vagy neki akkor nyugadtan kerdezz ra magabiztosan.
2021. aug. 16. 11:43
 6/11 anonim ***** válasza:
85%
#5 os vagyok. Lemaradt hogy 18/L
2021. aug. 16. 11:43
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Jaj öreg írásban inkább sehogy... Értem én, hogy nem tudtok találkozni, de írásban, meg aztán életben találkozni 2 külön dimenzió. Ott úgy is minden kiderül, lelöveted vele a poént, ezt nem szeretik előre, pláne, hogy egy lánynak még a személyes találkozásnál is változhat a véleménye (tapasztalat). Inkább utalgass, vannak dolgok amiből azért leszűrhető, hogy mi a helyzet, de így a lényeggel várnék a találkáig.
2021. aug. 16. 14:04
 8/11 anonim ***** válasza:
70%

Bró, ne légy topa, ez majd élőben derül ki. Rendesen készülj a talira, aztán majd ott látod rajta meg ilyenek. Ha jól alakul, a végén még le is smárolhatod.

Hajrá!

2021. aug. 16. 14:19
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell megkérdezni!

Elhívod valahová, ez elég nyilvánvaló utalás arra, hogy tetszik neked.

A válasza pedig elég nyilvánvalóan azt fejezi ki, hogy te tetszel-e neki.

Amúgy sem azért akarsz vele találkozni, mert te tetszel neki, hanem ő tetszik neked. Azért hívod el, hogy meghódítsd!

2021. aug. 16. 16:18
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha találkozik veled,nyilván tetszel neki első blikkre. Másodikra, amikor találkoztok már lehet nem fogsz neki .
2021. aug. 16. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!