Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezzem meg írásban, hogy tetszem-e neki?
Egy ideje beszélgetek egy lánnyal írásban. Sajnos személyesen nem tudunk találkozni (még), viszont szeretném tudni, hogy bejövök-e neki, mert akkor úgy készülnék a talira is. Szerintetek hogy kérdezzem meg (indirekt, vagy féldirekt módon), hogy bejövök-e neki?
18f
Mondjuk úgy. Tetszik-e valaki Neked, akivel írsz például?
Ez az ötletem!
Egyenesen, tökösen kérdezd meg. Nem mindig jó, ha burkoltan, kerülgetve akarod kifejezni magad. Ez egyébként szerintem pozitívum is a szemében, hogy egyenesen megkérdezed.
Azt írtad nem tudtok találkozni még. Ez nem tudom mit jelent, de így elsőre ezek alapján megpróbálnék egy olyat, hogy "tényleg, majd akkor azt a randi időpontot pontosíthatnánk" vagy ilyesmi. Nyilván neked kell tudni a beszélgetés hangulatából, hogy mi az ami már merész. De én ilyesmire gondolnék.
Bró, ne légy topa, ez majd élőben derül ki. Rendesen készülj a talira, aztán majd ott látod rajta meg ilyenek. Ha jól alakul, a végén még le is smárolhatod.
Hajrá!
Nem kell megkérdezni!
Elhívod valahová, ez elég nyilvánvaló utalás arra, hogy tetszik neked.
A válasza pedig elég nyilvánvalóan azt fejezi ki, hogy te tetszel-e neki.
Amúgy sem azért akarsz vele találkozni, mert te tetszel neki, hanem ő tetszik neked. Azért hívod el, hogy meghódítsd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!