Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezzem meg?
Figyelt kérdés
Azt a lányt akiben titokba szerelmes vagyok, hogy van e barátja? Hogy ne legyen feltünő2018. júl. 6. 19:42
1/2 anonim válasza:
Beszélgetsz vele, s megkérded egyszer csak , hogy tényleg és mi újság a pasik terén
2/2 anonim válasza:
Ha egy baráti társaságban vagytok, akkor csak egy beszélgetés alkalmával állj elé, és lazán, nyugodtan állj elé, és kérdezd meg. Ne görcsölj rá, mert ha teljesen elvörösödve kérdezed meg, miközben lever a víz, akkor egyből rájön. Ha nem ismeritek még annyira egymást, akkor kérj meg egy közös ismerősötöket, akár egy barátodat, hogy kérdezze meg ő. Az is opció még, hogy a szerencsés lánynak egy barátját kérdezed meg. Egyébként szerintem csekkold le a közösségi oldalait is (pl.: Facebook, Instagram), ott egy bizonyos korban a lányok mindig kiteszik, hogy kapcsolatban vannak-e, vagy sem ;) Sok sikert, remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!